Billigt mobilabonnemang i Telenors nät – Se alla operatörerna

Vill du hitta ett billigt mobilabonnemang i Telenors nät? Telenor har mycket god täckning och det finns fler operatörer på samma mobilnät.

Topplista med billigast mobilabonnemangen just nu

I vår topplista hittar vi i maj 2024 följande abonnemang i Telenors nät som är billigast:

Vimla
Vimla
Telenors nät
4 GB 20 kr/mån i 4 mån (sedan 110 kr/mån)
8 GB 20 kr/mån i 4 mån (sedan 160 kr/mån)
12 GB 20 kr/mån i 4 mån (sedan 190 kr/mån)
20 GB 20 kr/mån i 4 mån (sedan 240 kr/mån)
50 GB 20 kr/mån i 4 mån (sedan 320 kr/mån)
100 GB 20 kr/mån i 4 mån (sedan 370 kr/mån)
LÄS MER & BESTÄLL
Comviq
Comviq
Tele2s och Telenors nät
Just nu, dubbel surf för alltid på utvalda mobilabonnemang! Den dubbla surfen gäller så länge du har kvar samma mobilabonnemang.

3 GB 105 kr/mån
6 GB 145 kr/mån
20 GB 10 GB 195 kr/mån
40 GB 20 GB 225 kr/mån
80 GB 40 GB 295 kr/mån
200 GB 100 GB 395 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil
Telenor
Telenor
Telenors nät
5 GB 269 kr/mån
20 GB 289 kr/mån i 12 mån bindningstid 24 mån (sedan 349 kr/mån)
35 GB 339 kr/mån i 12 mån bindningstid 24 mån (sedan 399 kr/mån)
Obegränsat 299 kr/mån i 12 mån bindningstid 24 mån (sedan 449 kr/mån)
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil

Hitta billigaste abonnemanget i alla nät

Vilket mobilabonnemang i Telenors nät är billigast?

Det billigaste mobilabonnemanget i Telenors nät är Vimla. Abonnemangen kostar från 20 kronor per månad de första månaderna för 4 GB surf. Därefter betalar du för det lägsta abonnemanget 110 kronor per månad. Ett riktigt billigt abonnemang!

Telenors billigaste abonnemang är på 5 GB surf och kostar 229 kr/mån. Då kan du surfa med 5G. Med Telenor kan du också byta telefon varje år utan extra kostnad och även samla familjen med upp till 8 användare. Söker du efter ännu billigare alternativ får du precis samma täckning med de operatörer vi listar på denna sida, eftersom de använder sig av Telenors nät. Här hos oss kan du hitta billigare alternativ med vår jämförelsetjänst! Vi hjälper dig att hitta bästa mobilabonnemang och billigast operatör bland alla operatörer i Telenors mobilnät!

Mobilabonnemang från Telenor

.
Med abonnemang från Telenor ingår alltid fria samtal och sms och du väljer bara hur mycket surf du vill ha. Du bestämmer själv om du vill ha någon bindningstid eller inte och du kan alltid uppgradera till en högre surfmängd oavsett bindningstid. Om du väljer ett mobilabonnemang som är utan bindningstid kan du när du bill byta till ett annat Telenor-abonnemang eller till en annan mobiloperatör. Tänk på att det dock alltid är en månads uppsägningstid.

Se aktuella erbjudanden i vår tabell över alla mobiloperatörer i Telenors nät. Hitta bra erbjudanden på Telenors mobilabonnemang och bredband och jämför priser. För mobilabonnemangen och de mobila bredbanden är det främst surfnivåerna som skiljer sig åt. För det fasta bredband handlar det i stället om skillnader i hastighet.

Billigaste mobilabonnemang i Telenors nät

Vilka mobilabonnemang i Telenors nät är billigast just nu? Den helt klart billigaste operatören i Telenors nät är Vimla som toppar vår topplista. De tillhör lågprisskiktet med billiga abonnemang och bra villkor. Om du har behov av familjeabonnemang eller vill utöka täckningen så att du även får tillgång till Tele2s nät är Comviq ett bra alternativ och de har snarlika priser som Vimla.

De allra billigaste mobilabonnemangen oavsett mobilnät är Fello och Vimla.

Mobiloperatörer som delar nät med Telenor

Topplista med mobiloperatörer som är bäst med Telenors täckning

  1. Vimla
  2. Comviq
  3. Telenor

Telenor

Förutom mobilabonnemang erbjuder Telenor mobilt bredband, IP-tv, streamingtjänster och fast telefoni.

För kunder som väljer flera tjänster hos Telenor finns möjlighet att få mängdrabatt. Att ha mobilabonnemang hos Telenor ger dig möjlighet att spara oanvänd surf och det går även att dela på samma surfpott inom familjen med ett rabatterat pris.

Telenors mobilabonnemang

Det finns fyra abonnemang med fria samtal och sms att teckna hos Telenor. Med Telenors mobilabonnemang kan du spara oanvänd surf.

Andra typer av abonnemang som går att teckna hos Telenor är bland annat familjeabonnemang. Då kan du samla personer inom din familj, vänner eller grannar och kan på så sätt dela på surfmängden.

Samla mobilabonnemang och bredband hos Telenor och få förmåner

Om du har behov av fler tjänster inom telekom kan det vara en fördel att välja Telenor som har ett mycket brett sortiment.

Genom att samla mobilabonnemang och bredband hos Telenor har du möjlighet att få rabatt på dina tjänster.

Vimla – En billig operatör i Telenors nät

Vimla är en billig lågprisoperatör i Telenors mobilnät och ägs av Telenor. Därför är det också naturligt att Vimla använder Telenors mobilnät.

Operatören erbjuder endast mobiltelefoni och är en av många anledningar till att de kan hålla låga priser.

Oanvänd surf går att spara och kundkontakt sker via mail och chatt samt via telefon men vid begränsade öppettider.

Comviq – En lågprisoperatör i Telenors nät

En annan operatör till lågpris i Telenors nät är Comviq. Operatören erbjuder förutom mobilabonnemang och mobiltelefoner även mobilt bredband.

Surf som inte används går att spara och all kundkontakt hanteras via mail och chatt.

Vilka billiga mobilabonnemang i Telenors nät är bäst?

Om du letar efter ett billigt mobilabonnemang i Telenors nät är de två bästa valen Vimla och Comviq. De har snarlika priser och ungefär samma surfmängder.

Mobilabonnemang med samma täckning som Telenor

Operatörer på Telenors nät är Vimla och Comviq. Telenor är en av fyra mobiloperatörer som äger sitt eget mobilnät. De tre andra stora operatörerna som äger egna nät är Telia, Tele2 och Tre. Se vilka operatörer som delar nät med vem.

Övriga operatörer som inte har egna nät kallas virtuella operatörer och de hyr i stället in sig på någon av de stora fyra mobilnäten för telefoni och mobilt bredband. Du kan på så sätt spara en hel del pengar genom att byta till en lågprisoperatör inom samma mobilnät utan att förlora täckning. Vet du inte om Telenor är den bästa operatören för dig kan du jämföra alla mobilabonnemang för att hitta rätt för just dig.

Vi har här samlat hela listan med de mobiloperatörer som delar nät med Telenor så att du kan få samma täckning men till ett mycket lägre pris. Jämför mobilabonnemang i Telenors mobilnät med fria samtal/sms och utan bindningstid. Välj det bästa och billigaste mobilabonnemanget som passar dig i surf enligt aktuella priser och erbjudanden. Hitta bästa mobilabonnemanget i Telenors nät här!

Vilka använder Telenors nät?

De mobiloperatörer som använder Telenors nät och erbjuder mobilabonnemang till konsumenter är Vimla och Comviq. Du kan enkelt jämföra operatörernas abonnemang i Telenors nät på vår sida.

Vilket mobilabonnemang är billigast i Telenors nät?

Vimla är billigast abonnemang enligt vår topplista. Comviq ligger strax efter och har likvärdiga surfmängder.

Har Telenors nät bra täckning?

Ja, Telenor har mycket bra täckning med sitt mobilnät över Sverige, även i norr och på landsbygd. Spana in vår lista med operatörer som använder Telenors nät!

Finns 5G hos alla operatörer i Telenors nät?

Ja, du kan få tillgång till 5G genom Telenors nät med både Vimla och Comviq. Telenor bygger ut sitt 5G-nät och finns redan idag tillgängligt i många städer.

Rulla till toppen