Mobilabonnemang för företag 2024 med de bästa företagsabonnemangen

Letar du efter det bästa och billigaste mobilabonnemanget för ditt företag? Med hjälp av vår jämförelsetjänst får du alla erbjudanden samlade på ett ställe och kan enkelt jämföra priser och surf. Beställ ett mobilabonnemang för företag med obegränsad surf, 5G och fria samtal inom företaget. Jämför och hitta det bästa och billigaste företagsabonnemanget här!


OperatörAbonnemangSurfmängdInfoPris/månMer information
ChilimobilChilimobil FöretagFri surf i olika hastigheterFria samtal och sms, inga bindningstider
Viaplay Film & Serier kostnadsfritt i 2 mån
Tres nät
Från 129 kr/månLÄS MER >
populär
Tre
Tre 3FöretagObegränsatFria samtal och sms, inga bindningstider
Tres nät
Från 299 kr/månLÄS MER >
Abonnemang med mobil
Tele2Tele2 företagsabonnemang50 GB, obegränsatFria samtal och sms
Tele2s nät
Från 299 kr/månLÄS MER >
Abonnemang med mobil
TelenorTelenor företagsabonnemangObegränsatFria samtal och sms
Ett extra data-sim helt utan extra kostnad
Telenors nät
399 kr/mån
349 kr/mån med bindningstid 24 månader
LÄS MER >
Abonnemang med mobil
TeliaTelia jobbmobil abonnemang15 - 40 GB, obegränsatFria samtal och sms
Fri surf i Microsoft 365
Telias nät
Från 529 kr/mån
Från 479 kr/mån med bindningstid 24 månader
LÄS MER >
Abonnemang med mobil

Bäst abonnemang – Telness

Driver du företag kan Telness företagsabonnemang vara intressant! Bästa nätet med Telia men till ett betydligt lägre pris. Telness är en renodlad mobiloperatör som riktar sig till företagskunder. Alla abonnemang saknar bindningstid och har fria samtal, sms och mms. Det går inte att köpa mobiltelefon hos Telness utan de erbjuder bara mobilabonnemang.

Jämför företagsabonnemang

När du ska teckna ett företagsabonnemang finns det en rad saker som är bra att fundera på för att hitta det bästa alternativet.

Hitta rätt mobilabonnemang för ditt företags behov genom att jämföra ordentligt. Det viktigaste med abonnemanget är att det passar för hur du och dina anställda kommunicerar på företaget. I en jämförelse kan du lätt se vilka abonnemang som uppfyller alla kriterier.

Minska företagets kostnader genom att välja en billigare operatör. Många håller fast vid den mobiloperatör de alltid har haft för att det är enklast så. Men du kanske kan få ett minst lika bra abonnemang från annat håll till mycket lägre pris.

Slipp alla krångliga byten genom att hitta rätt mobilabonnemang från början. Det gör livet mycket enklare för företaget. Att bara ta första bästa abonnemang ger större risk att du får lägga tid och kanske till och med pengar på att byta abonnemang igen om det inte uppfyller företagets krav.

Jämför företagsabonnemang från de bästa operatörerna. Hitta det bästa mobilabonnemanget för företaget här hos oss.

Fast nummer och mobil växel

Många väljer att ha både ett fast telefonnummer och ett mobilnummer till sitt företag. Idag kan du få det i ett och samma mobilabonnemang vilket underlättar för dig eftersom du då blir nåbar på ditt fasta nummer även när du inte är på kontoret. Det kan också vara en bra att kunna skilja på jobb och privatliv då du bara behöver lämna ut det fasta numret till dina kunder. På så sätt håller du mobilnumret privat. Hos en del operatörer ingår detta i mobilabonnemanget, medan det hos andra beställs som en tilläggstjänst.

Är ni flera anställda är en mobil växel en bra lösning. Ni kanske jobbar utspritt eller bara vill kunna koppla samtal vidare till någon annan. De flesta växellösningarna för företagsabonnemang består av en enkel och smidig app som installeras i telefonen och som sedan används för att ringa internt, hantera svarskedjor, koppla samtal och hmycket annat.

En fördel med en växellösning är att bara växelnumret behöver kommuniceras ut till dina kunder och sedan kan du ställa in i vilken ordning det ska ringa hos de anställda. Om inte första personen kan svara går det vidare till nästa.

Beställ ett abonnemang för företag med obegränsad surf

Är du på jakt efter ett billigt företagsabonnemang med fri surf? Då kan Tre, Chilimobil, Telenor och Telia vara intressanta.

Flexibla mobilabonnemang

Det är lågprisoperatörerna som erbjuder de mest flexibla mobilabonnemangen för företag genom att inte ha någon bindningstid eller uppsägningstid.

5G-abonnemang

Vill du ha ett abonnemang med 5G erbjuder bland annat Telenor, Tele2 och Telia detta på sina företagsabonnemang. Då behöver du bara säkerställa att din mobiltelefon stödjer 5G.

Ta med surfen utomlands

Telness
Du surfar som vanligt inom EU/EES. Du kan även köpa till utlandspaket för att ringa samtal i utvalda länder.

Tre
Med Tre kan du teckna tilläggstjänsten 3Världen när du binder dig till operatören i 24 månader. Då går det att surfa och skicka meddelanden till samma pris som i Sverige i 80 extra länder. Dessutom ingår det i tilläggstjänsten 10 samtalstimmar och 3 000 sms varje månad från Sverige till de länder som ingår i 3Världen samt EU/EES.

Chilimobil
Upp till 25 GB EU/EES roaming.

Tele2
I abonnemangen ingår alltid fria samtal samt SMS och MMS i EU/EES. Dessutom ringer du fritt inom företaget i hela världen. När du surfar kan du använda upp till 100 GB inom EU/EES samt Australien, Färöarna, Förenade Arabemiraten, Georgien, Hong Kong, Indien, Israel, Japan, Kanada, Kazakstan, Kina, Malaysia, Montenegro, Nya Zeeland, Qatar, Ryssland, Schweiz, Singapore, Sri Lanka, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Turkiet, Ukraina och USA.

Telenor
Med Telenors mobilabonnemang kan du ta med surfen inom hela EU/EES, USA, Thailand, Schweiz, Storbritannien (inkl. Gibraltar), Turkiet, Andorra, Serbien, Montenegro, Malaysia och Myanmar. Är du på resa i ett annat EU/EES-land ringer du och skickar meddelanden kostnadsfritt inom det landet samt till andra EU-/EES-länder. Satellittrafik, samtal med särskild taxa, samtal till eller från växelnummer eller gruppnummer ingår inte.

Telia
Inom EU/EES surfar du som hemma med den mängd surf som ingår i abonnemanget, dock max 50 GB/mån. Genom att teckna en tilläggstjänst kan man ringa till länder inom EU/EES samt Schweiz, Australien, Nya Zeeland, Singapore, Sydkorea, Taiwan, Hong Kong, Japan, Kanada, Sydafrika och USA till rabatterat pris.

Rulla till toppen