Vimla Senior – mobilabonnemang för pensionär

Med Vimla Senior får du som är pensionär eller 55+ ett mycket billigt mobilabonnemang med gott om surf som du kan spara i upp till 12 månader. Ta del av deras seniorrabatt utan bindningstid och få även fria samtal och sms. Se Vimlas alla mobilabonnemang för seniorer och pensionärer och ta del av fina erbjudanden.

Vimlas abonnemang med seniorrabatt

Här har vi samlat Vimlas alla mobilabonnemang med rabatter för pensionärer och seniorer.

Vimla
Vimla 55+
Telenors nät
3 GB 20 kr/mån i 4 mån (därefter 100 kr/mån)
8 GB 20 kr/mån i 4 mån (därefter 130 kr/mån)
14 GB 20 kr/mån i 4 mån (därefter 160 kr/mån)
25 GB 20 kr/mån i 4 mån (därefter 220 kr/mån)
75 GB 20 kr/mån i 4 mån (därefter 300 kr/mån)
LÄS MER & BESTÄLL

Se billigare pensionärsabonnemang

 

Priser, rabatter och erbjudanden på mobilabonnemang hos Vimla

Se och jämför Vimlas alla mobilabonnemang för seniorer och hitta det bästa för dig. Aktuella priser, seniorrabatter och erbjudanden samlade på ett ställe. Spana in Vimlas erbjudanden här!

Jämför mobilabonnemang för pensionär eller senior

Är du 55+ och letar efter ett nytt mobilabonnemang? Då finns det extra bra erbjudanden hos Vimla som du kan dra nytta av.

Det finns flera operatörer som har rabatter för pensionärer och seniorer. Tack vare hög konkurrens kan du hitta rätt abonnemang till lägre pris.

Men vilket abonnemang ska du välja? Det enkla svaret är det som passar bäst för dina behov. Tänk efter vad du kommer att använda mobilen till inom och utanför EU samt hur mycket internet och surf du kommer att använda. Hur mycket du vill ringa inom Sverige har egentligen ingen betydelse då i princip alla idag erbjuder fria samtal. När du vet hur stora surfmängder du behöver eller tror att du behöver kan du använda tabellen här ovanför för att leta reda på rätt erbjudande för dig. Det gör ingenting om du väljer för lite eller för mycket surfpott. De allra flesta operatörer låter dig byta enkelt.

Har Vimla mobilabonnemang för pensionärer?

Ja, Vimla har prisvärda abonnemang för pensionärer och seniorer från och med 55 år. Vi har listat alla abonnemang på vår sida med aktuella priser och erbjudanden.

Vem kan teckna ett mobilabonnemang för pensionärer?

För att teckna ett mobilabonnemang för pensionärer brukar de flesta mobiloperatörer ha en nedre åldersgräns på 55 år och vissa andra 65 år. Detta kontrolleras av operatörerna i samband med att du tecknar ett nytt abonnemang. Här på vår webbsida med seniorabonnemang ser du enkelt vilken ålder operatören kräver.

Vilket mobilnät använder Vimla?

Vimla är en mobiloperatör som använder sig av Telenors mobilnät.

Vilka abonnemang har Telenors nät?

Det finns några få mobiloperatörer i Telenors nät och det är Vimla och Comviq med bättre pris. Du kan enkelt jämföra operatörernas erbjudanden och mobilabonnemang i Telenors nät här. Jämför täckning, surfmängder och priser.

Rulla till toppen