Billigast mobilt bredband

Med ett mobilt bredband kan du sömlöst surfa från din mobiltelefon, dator eller surfplatta var som helst. Du är inte begränsad till en specifik plats utan kan använda internet när och var du vill. För att komma igång på internet med denna bredbandstypen behöver du bara två saker: ett abonnemang och ett SIM-kort.

Hos oss kan du enkelt hitta det bästa och billigaste mobila bredbandet just nu. Jämför priser och bra erbjudanden hos oss!

Comviq
Comviq
Tele2s och Telenors nät
Obegränsad 299 kr/mån i 24 mån (sedan 399 kr/mån)LÄS MER & BESTÄLL
Chilimobil abonnemang fri surf
Tres nät
Fri surf upp till hastighet 10 Mbit/s 349 kr/mån
Fri surf upp till hastighet 100 Mbit/s 349 kr/mån i 2 mån (Därefter 449 kr/mån)
Fri surf upp med högsta hastigheten i 5G 349 kr/mån i 2 mån (Därefter 499 kr/mån)

Viaplay Film & Serier ingår i 3 månader
LÄS MER & BESTÄLL
Telenor
Telenors nät
15 GB 149 kr/mån i 12 mån bindningstid 24 mån (sedan 169 kr/mån)
Obegränsad 349 kr/mån i 12 mån bindningstid 24 mån (sedan 449 kr/mån)
LÄS MER & BESTÄLL
Tele2 obegränsad surf
Tele2s nät
75 GB 349 kr/mån
Obegränsad 349 kr/mån i 12 mån (därefter 549 kr/mån)
LÄS MER & BESTÄLL
Tre fri surf
Tres nät
Flexibelt bredband
0-0,1 GB 19 kr/mån
0,1-5 GB 99 kr/mån
5-50 GB 299 kr/mån
50 GB - Obegränsat 549 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
Telia
Telias nät
Obegränsad hastighet 10-30 mbit/sek 459 kr/mån
Obegränsad hastighet 30-150 mbit/sek 549 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL

Bredband utan fiber

Vill du har bredband utan fiber är mobilt bredband det bästa alternativet. Det är smidigt, tekniken är väl utvecklad och det finns bra billiga alternativ.

Så jämför du internet och mobilt bredband

När du ska jämföra mobilt bredband är det framför allt priset du ska titta på utifrån den surfmängd du behöver. Det finns mycket pengar att spara genom att jämföra operatörernas erbjudanden. Det kan skilja så mycket som flera hundra kronor i pris mellan de olika operatörerna.

Kontrollera också om det tillkommer några avgifter som kan göra det mobila bredbandet dyrare. Det kan vara avgifter som startavgift eller fakturaavgifter som därigenom höjer totalkostnaden.

Även täckningen som operatörerna erbjuder kan variera. Då säkerställer du att det går att surfa på internet utan störningar, där du planerar att använda ditt mobila bredband. Speciellt viktigt är det om du skaffar ett mobilt bredband för företag. Verksamheten måste kunna skötas oavsett var du befinner dig i landet.

Du kan även jämföra operatörernas hastigheter. De hastigheter som anges är inte exakt vad du får utan varierar beroende på flera yttre förutsättningar. Du får i alla fall en indikation på vilket mobilt bredband som är snabbast.

Telia bredband

Telia levererar bredband via fiber och ADSL till stadsnät över hela Sverige. De erbjuder även en helhetslösning med både fiberanslutning och abonnemang. Hos Telia kan du också teckna abonnemang för mobilt bredband. Telia har ett bra utbud av både surfnivåer och bredbandshastigheter.

De allra flesta kan hitta ett alternativ som passar ens surfvanor. Hos Telia kan du få bredband via fiber, telejacket eller mobilnätet.

Ta med dig surfen

Skaffa en snabb 4G-router eller 5G-router till ditt mobila bredband för att dela surf med vänner och familj. Perfekt för resor där internet saknas eller om hastigheten är långsam.

Pensionärsrabatt på bredband

Har Telia pensionärsrabatt för bredband?

Nej, men det finns andra mobila bredband med seniorrabatt och andra prisvärda abonnemang. I tabellen kan du jämföra några av de alternativ vi rekommenderar.

Rulla till toppen