Comviq mobilabonnemang

Comviq mobilabonnemang

Letar du efter prisvärda abonnemang? I mobilabonnemangen hos Comviq ingår fria samtal och fria sms/mms och du använder mobilnäten genom Telenor och Tele2 som täcker 99% av Sverige. Operatören har därmed en bra täckning över hela Sverige med vissa undantag från delar av norra Sverige och på landsbygden.

Comviq passar dig som vill ha enkla abonnemang med schyssta villkor och bra priser och riktigt god täckning. Som kund kan du både slippa bindningstid, uppsägningstid och du kan spara oanvänd surf. Det innebär att du när som helst kan byta surfmängd eller säga upp det när du vill. Hos Comviq kan du beställa många olika mobiltelefoner tillsammans med abonnemang eller helt separat. Du hittar allt från enkla mobiler till de senaste modellerna.

ComviqComviqFria samtal och sms
Ingen bindningstid
Tele2s och Telenors nät
Just nu kampanj hos utvalda partners via speciallänk:
Exklusiv rabatt och dubblad surf. Skaffa nytt abonnemang på minst 8 GB och få dubbel surf så länge du har kvar abonnemanget och inte gör några förändringar i det!

4 GB 125 kr/mån 31 kr/mån i 3 mån
8 GB 175 kr/mån 44 kr/mån i 3 mån och 16 GB
15 GB 225 kr/mån 56 kr/mån i 3 mån och 30 GB
30 GB 275 kr/mån 69 kr/mån i 3 mån och 60 GB
100 GB 375 kr/mån 94 kr/mån i 3 mån och 200 GB
LÄS MER & BESTÄLL

Se alla mobiloperatörer i Telenors och Tele2s mobilnät:
Telenors och Tele2s mobilnät

Mobiler hos Comviq

Behöver du också en ny mobiltelefon kan du med Comviq kombinera det med ditt mobilabonnemang. På så sätt sparar du lite extra pengar. Comviq har ofta extra bra fina rabatter och erbjudanden för alla som vill kunna kombinera köp av mobil med ett abonnemang. Det flera olika telefoner att välja mellan som Samsung Galaxy, Apple iPhone och Huawei.

Comviq med surf utomlands

Ska du använda internet utomlands kan du använda upp till 20 GB surf inom EU/EES som ingår i abonnemanget.

Priser, rabatter och erbjudanden på mobilabonnemang hos Comviq

Se och jämför Comviqs alla mobilabonnemang och hitta det bästa för dig. Aktuella priser, rabatter och erbjudanden samlade på ett ställe. Spana in Comviqs abonnemang.


Annons

Annons

Annons