Comviq Senior abonnemang för pensionärer – Fastpris utan och med mobil

Letar du efter pensionärsrabatter? Är du pensionär eller 55+ och letar efter ett nytt mobilabonnemang med seniorrabatt kan Comviq Senior vara ett bra val. I abonnemangen ingår fria samtal och fria sms/mms och du använder mobilnäten genom Telenor och Tele2 som täcker 99,9% av Sverige.

Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid och inga dolda avgifter! Det innebär att du när som helst kan byta surfmängd eller säga upp det när du vill. Du får ett prisvärt mobilabonnemang för dig som är lite äldre. Se Comviqs alla mobilabonnemang för seniorer och pensionärer samlade här.

Hos operatören kan du beställa många olika mobiltelefoner tillsammans med abonnemang eller helt separat. Du hittar allt från enkla mobiler till de senaste modellerna.

Alla mobilabonnemang med seniorrabatt

Comviqs senior abonnemang är för dig som är pensionär eller 55+. Med Comviqs seniorabonnemang får du pensionärsrabatt, fria samtal, sms och mms och du betalar ett fast pris varje månad.

Om du skaffar mobilabonnemang utan att köpa till en mobiltelefon, slipper du bindningstid.

Comviq
Comviq
Tele2s och Telenors nät
Just nu, dubbel surf för alltid på utvalda mobilabonnemang! Den dubbla surfen gäller så länge du har kvar samma mobilabonnemang.

3 GB 105 kr/mån
10 GB 145 kr/mån
40 GB 20 GB 195 kr/mån
80 GB 40 GB 225 kr/mån
120 GB 60 GB 295 kr/mån
200 GB 100 GB 345 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil

Hitta billigaste abonnemanget i alla nät
 

Annons

Seniorabonnemang med mobil

Behöver du också en ny mobiltelefon kan du med Comviq Senior kombinera det med ditt mobilabonnemang. På så sätt sparar du lite extra pengar. Hos operatören kan du beställa många typer av mobiltelefoner tillsammans med abonnemang eller kontantkort. Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna. Välj exempelvis bland Samsung Galaxy, Apple iPhone och Huawei.

Mobil med abonnemang hos Comviq

iPhone15 serien hos Comviq
Att köpa mobil tillsammans med ett mobilabonnemang är perfekt när du vill ha en mobiltelefon på avbetalning. Med Comviq senior kan du få månadens mobil till ett riktigt bra pris. Hos oss hittar du fler av Comviqs mobiltelefoner med abonnemang. Du kan bland annat köpa Apples eller Samsungs senaste modeller.

Se fler erbjudanden från Comviq: Ordinarie mobilabonnemang

Se alla mobiloperatörer i Telenors och Tele2s mobilnät: Telenors och Tele2s mobilnät

Jämför mobilabonnemang för pensionär eller senior

Är du 55+ och letar efter ett nytt mobilabonnemang? Då finns det extra bra erbjudanden hos Comviq som du kan dra nytta av. Comviq har funnits med länge som operatör i Sverige. De är därför ett pålitligt och bra val när du vill teckna ett abonnemang som pensionär.

Det finns flera operatörer som har rabatter för pensionärer och seniorer. Tack vare hög konkurrens kan du hitta rätt abonnemang till lägre pris.

Men vilket abonnemang ska du välja? Det enkla svaret är det som passar bäst för dina behov. Tänk efter vad du kommer att använda mobilen till inom och utanför EU samt hur mycket internet och surf du kommer att använda. Hur mycket du vill ringa inom Sverige har egentligen ingen betydelse då i princip alla idag erbjuder fria samtal. När du vet hur stora surfmängder du behöver eller tror att du behöver kan du använda tabellen här ovanför för att leta reda på rätt erbjudande för dig. Det gör ingenting om du väljer för lite eller för mycket surfpott. De allra flesta operatörer låter dig byta enkelt.

Comviq Senior för 55+ med pensionärsrabatt

Comviq förespråkar bra priser och villkor för alla kunder. Utöver det erbjuder de även pensionärsrabatt där seniorabonnemangen med Comviq 55+ som har lägre pris än de vanliga abonnemangen. Operatören har insett behovet för pensionärer och seniorer att kunna kontrollera sina månadsutgifter och själv få styra villkoren för sin mobiltelefoni.

För att ta del av rabatten med Comviq senior klickar du enkelt på knappen “Läs mer & beställ” som tar dig vidare till köp på på Comviqs hemsida. Det krävs ingen specifik rabattkod för att du ska kunna ta del av pensionärsrabatten.

Comviq 55+

Bra täckning

Comviqs 4G-nät täcker så mycket som 99,9% av Sveriges befolkning. På så sätt får du trygg och bra täckning med Comviq Pensionär, även om du befinner dig i sommarstugan eller uppe i fjällen. Mobilnätet är också snabbt. Med hastigheter upp till 80 Mbit/s kan du streama allt du vill utan att filmer och musik upplevs hackigt. Mobiloperatören är också snabba med att implementera den nya tekniken, 5G.

Spara surfen

Med Comviqs seniorabonnemang kan du automatiskt spara oanvänd surf, lika mycket surf som ditt seniorabonnemang innehåller. Om ditt abonnemang är på 40 GB surf, kan du spara ytterligare 40 GB, och du har då totalt 80 GB surf att använda. Observera att du inte kan spara surfen i seniorabonnemang 10 GB!

Surf utomlands

Ska du använda internet utomlands kan du använda upp till 20 GB surf inom EU/EES som ingår i abonnemanget.

comviq mobilabonnemang pensionär

Priser, rabatter och erbjudanden på seniorabonnemang

Comviq Senior erbjuder dig som pensionär eller över 55 år abonnemang för riktigt överkomliga priser. Seniorabonnemanget passar dig som vill ha ett tryggt och säkert abonnemang och du betalar en fast summa per månader.

Comviq erbjudande senior innebär att mobilabonnemangen för pensionärer är ungefär 20% billigare än ordinarie priser. Comviqs seniorabonnemang kräver inget intyg om att du är över 55 år. Du skriver bara in ditt personnummer och får automatiskt seniorrabatt. Comviq tillhör de billigaste mobiloperatörerna och kan med sina extra nedsatta priser för äldre över 55 år bli ännu billigare.

Se och jämför Comviqs alla mobilabonnemang för seniorer och hitta det bästa för dig. Aktuella priser, pensionärsrabatter och erbjudanden samlade på ett ställe. Spana in deras erbjudanden här! Du kan också jämföra samtliga billiga mobilabonnemang för pensionärer för att se alla mobiloperatörer på en och samma gång.

Fastpris

Comviq Fastpris Senior är seniorabonnemanget för dig som vill ha bra med surf, fria samtal, sms och mms inom Sverige. Fastpris innebär att du varje månad alltid betalar samma summa för ditt abonnemang. Passa på att även uppgradera din mobiltelefon till en nyare modell för att kunna dra nytta av hela paketet och funktioner som surf.

Kundtjänst

Om du inte löser ditt ärende via Mitt Konto eller i appen är det enklast att kontakta Comviqs kundtjänst genom att ringa Kundservice via telefon på 0772-212121. Du kan också kontakta Comviq via mail eller deras chatt på deras hemsida.

Att kontakta deras kundtjänst är inte svårt och det finns flera sätt. Tänk på att du även kan logga in på “Mitt Konto” och få service och svar på många frågor som rör ditt kontantkort, abonnemang och även se dina tjänster som exempelvis bredband. Om du vill göra ändringar kan du delvis göra det under mitt konto. Andra saker du kan göra är att köpa till mer surf, ladda på pengar på kontantkort eller exempelvis se räkningar du har att betala.

Får man Comviq pensionärsrabatt på mobilabonnemang?

Ja, de erbjuder rabatt på mobilabonnemang när du är pensionär. I vår pristabell hittar du seniorabonnemang från Comviq och alla andra operatörer med rabatt för pensionärer och seniorer.

Rulla till toppen