Comviq mobilabonnemang för pensionär och senior

Comviq mobilabonnemang för pensionär och senior Letar du efter seniorrabatter? Är du 55+ och letar efter ett nytt mobilabonnemang med seniorrabatt kan Comviq vara ett bra alternativ. Hos Comviq ingår upp till 12 GB surf i hela EU och deras mobilnät genom Telenor och Tele2 täcker 99% av Sverige. Du får ett prisvärt mobilabonnemang för dig som är lite äldre. De har ingen bindningstid på sina abonnemang för dig som pensionär vilket innebär att du när som helst kan byta surfmängd eller säga upp det när du vill. Se Comviqs alla mobilabonnemang för seniorer och pensionärer samlade här.

Comviqs mobilabonnemang för seniorer (+55 år)

Hos Comviq får alla över 55 år som väljer ett seniorabonnemang en lägre månadsavgift oavsett hur stor surfmängd du väljer.

Comviq seniorComviqFastpris senior 55+ 15 GB + 100 GB extraTele2s och Telenors nät175 kr/månLÄS MER >
ComviqComviqFastpris senior 55+ 30 GB + 100 GB extraTele2s och Telenors nät225 kr/månLÄS MER >
ComviqComviqFastpris senior 55+ 50 GB + 100 GB extraTele2s och Telenors nät275 kr/månLÄS MER >

Se fler erbjudanden från Comviq:
Mobilabonnemang / Seniorabonnemang

Se fler seniorabonnemang hos andra mobiloperatörer:
Hitta det bästa och billigaste seniorabonnemanget här

Se alla mobiloperatörer i Telenors och Tele2s mobilnät:
Telenors och Tele2s mobilnät

Priser, rabatter och erbjudanden på mobilabonnemang hos Comviq

Mobilabonnemangen för äldre är ungefär 20% billigare än ordinarie priser. Det krävs inget intyg om att du är över 55 år utan du skriver bara in ditt personnummer och får automatiskt rabatten. Comviq tillhör de billigaste mobiloperatörerna och kan med sina extra nedsatta priser för äldre över 55 år bli ännu billigare.

Se och jämför Comviqs alla mobilabonnemang för seniorer och hitta det bästa för dig. Aktuella priser, seniorrabatter och erbjudanden samlade på ett ställe. Spana in Comviqs erbjudanden här! Du kan också jämföra samtliga billiga mobilabonnemang för pensionärer för att se alla mobiloperatörer på en och samma gång.

Jämför mobilabonnemang för pensionär eller senior

Är du 55+ och letar efter ett nytt mobilabonnemang? Då finns det extra bra erbjudanden som du kan dra nytta av.

Det finns flera operatörer som har rabatter för pensionärer och seniorer. Tack vare hög konkurrens kan du hitta rätt abonnemang till lägre pris.

Men vilket abonnemang ska du välja? Det enkla svaret är det som passar bäst för dina behov. Tänk efter vad du kommer att använda mobilen till inom och utanför EU samt hur mycket internet och surf du kommer att använda. Hur mycket du vill ringa inom Sverige har egentligen ingen betydelse då i princip alla idag erbjuder fria samtal. När du vet hur stora surfmängder du behöver eller tror att du behöver kan du använda tabellen här ovanför för att leta reda på rätt erbjudande för dig. Det gör ingenting om du väljer för lite eller för mycket surfpott. De allra flesta operatörer låter dig byta enkelt.

Så skaffar du mobilabonnemang genom oss

  1. Använd tabellen ovan för att hitta det mobilabonnemang du vill ha.
  2. Klicka på knappen ”Läs mer” så hamnar du på operatörens hemsida.
  3. Beställ ditt nya mobilabonnemang.

Vanliga frågor och svar om Comviq senior

Vilka erbjudanden har Comviq på mobilabonnemang för pensionärer?

Vi har samlat alla aktuella erbjudanden för pensionärer på Comviqs pensionärsabonnemang.

Vilket mobilnät använder Comviq?

När du tecknar ett mobilabonnemang hos Comviq får du tillgång till ett av marknadens snabbaste och mest pålitliga nät genom Telenor. Mobilnätet täcker idag cirka 99.9% av Sveriges befolkning och 90% av Sveriges yta.

Får man rabatt på mobilabonnemang när man blir pensionär?

Ja, det är många operatörer som erbjuder rabatt på mobilabonnemang när du är pensionär. Seniorrabatten gäller ofta redan från 55 års ålder hos de flesta. I vår pristabell hittar du mobilabonnemang med rabatt för pensionärer och seniorer.