Fello mobilabonnemang 55+ för pensionär och senior

Letar du efter seniorrabatter? Är du 55+ och letar efter ett nytt mobilabonnemang för pensionär med rabatter för seniorer, har Fello bra priser för dig. Du får också det bästa mobilnätet med samma täckning som Telia. Bland alla operatörer i Telias nät är Fello absolut billigast!

Fello senior abonnemang är för dig som är pensionär eller över 55 år. Med seniorabonnemang hos Fello får du som är pensionär bra mobilabonnemang till extra lågt pris.

Skaffa Fello abonnemang pensionär
Fello 55+
Telias nät
Just nu dubbla mängden surf - så länge du behåller ditt abonnemang.
Gäller t.o.m. 2 juni 2024

3 GB 47,50 kr/mån (efter kampanjen 95 kr/mån)
28 GB 14 GB 77,50 kr/mån (efter kampanjen 155 kr/mån)
44 GB 22 GB 102,50 kr/mån (efter kampanjen 205 kr/mån)
70 GB 35 GB 132,50 kr/mån (efter kampanjen 265 kr/mån)
LÄS MER & BESTÄLL

Läs merTäckningskartaLåga priser

Fördelar

 • Telias mobilnät
 • Välj halva priset i 4 månader eller välj 50 GB extra + halva priset i 2 månader
 • Ok med betalningsanmärkningar
 • Telefonsupport
 • Fria samtal och sms
 • Spara oanvänd surf upp till 25 GB
 • Ingen bindningstid
 • Behåll ditt mobilnummer

Nackdelar

 • Lite surf som standard
 • Som mest 32 GB surf. Behöver du mer surf? Se fler seniorabonnemang
 • Kan endast köpas online

Täckningskarta – Sveriges bästa nät hos Telia

Eftersom Fello använder samma mobilnät som Telia använder kan de ge dig mycket stabil täckning och höga hastigheter. Du får såväl 2G, 3G och 4G med riktigt god täckning över i princip hela landet. Täckningens kvalitet beror på flera olika faktorer som fysiska och naturliga föremål som väggar och träd men även antalet anslutna personer samtidigt.

Om du tittar på Fellos täckningskarta kan du få en överblick av täckningskvaliteten i ditt område. Det ger ingen garanti men en indikation på vad de kan erbjuda där du bor.

Låga priser för pensionärer och alla över 55 år med Fello Senior

Fellos abonnemang för pensionär ger dig som är över 55 år pensionärsrabatt. Genom att teckna ett seniorabonnemang hos Fello får du ett bra mobilabonnemang till extra lågt pris. I abonnemanget ingår det fria samtal och sms inom Sverige och du kan välja hur mycket surf du vill ha mellan 3-32 GB.

Olika operatörer har valt olika namn för dessa mobilabonnemang. Egentligen är det inte ett krav att du är pensionär för att teckna dessa mobilabonnemang. Det enda kravet att du är över 55 år och mobilabonnemangen kallas ofta för seniorabonnemang.

Fellos seniorabonnemang för pensionärer

 • 3 GB. 47,50 kr/mån. Efter kampanjen: 95 kr/mån.
 • 14 GB. 77,50 kr/mån. Efter kampanjen: 155 kr/mån.
 • 22 GB. 102,50 kr/mån. Efter kampanjen: 205 kr/mån.
 • 35 GB. 132,50 kr/mån. Efter kampanjen: 265 kr/mån.

Alla abonnemang har ett fast pris. Det innebär att alla samtal inom Sverige ingår och att du kan skicka hur många sms och mms du vill. Fello Senior har varken bindningstid eller uppsägningstid. Du kan därför ändra hur mycket surf du vill betala för precis när du vill. Att teckna mobilabonnemang gör du enkelt på Fellos hemsida. Välj hur mycket surfmängd du vill ha och uppge dina uppgifter för att teckna seniorabonnemanget. Sedan får du ett gratis simkort hemskickat till din brevlåda.

Spara oanvänd surf

Är du senior med ojämn surfanvändning och ibland kanske inte alls använder surf? En stor fördel är att din oanvända surf sparas i en surfpott som kan bli upp till 25 GB stor. Denna finns kvar så länge du väljer att vara kund hos Fello. Det innebär att om du längre fram vill börja använda surf har du då en stor pott som ligger och väntar.

Behåll telefonnumret

Du kan välja att behålla ditt nuvarande mobilnummer helt utan extra kostnad. När du har fått ditt simkort sätter du det i mobilen och startar om mobilen för att börja använda det nya abonnemanget.

 • När du beställer ditt abonnemang anger du vilket nummer du vill behålla och från vilket datum du vill att ditt Fello-abonnemang ska starta.
 • När det är dags begär Fello flytt av ditt nummer från din nuvarande operatör. Du får en bekräftelse på nummerflytten inom 1-2 dagar med sms.
 • Du får ett nytt SIM-kort i god tid innan ditt Fello-abonnemang startar.
 • Dagen före får du via sms en påminnelse om att det är dags att byta SIM-kort. Byt och starta om mobilen, så är allting klart!

Mobilabonnemang med betalningsanmärkningar

Trots att du har betalningsanmärkningar går det bra att teckna ett mobilabonnemang hos Fello. Det utförs ingen kreditkoll om du betalar med kort.

Använda abonnemanget utomlands

Fello Seniors abonnemang kan du enkelt använda utomlands. Det ingår fri roaming för din surf inom EU vilket gör att du inte behöva oroa sig över mobilkostnaderna utomlands. Du kan också smidigt ringa och skicka sms inom landet du befinner dig i och till Sverige. På så sätt kan du på semestern enkelt hålla kontakten med din familj.

Jämför seniorabonnemang

Är du 55+ och letar efter ett nytt mobilabonnemang? Då finns det extra bra erbjudanden hos Fello som du kan dra nytta av.

Det finns flera mobiloperatörer som erbjuder rabatt till pensionärer och seniorer. Tack vare hög konkurrens kan du hitta rätt abonnemang till lägre pris.

Men vilket abonnemang ska du välja? Det enkla svaret är det som passar bäst för dina behov. Tänk efter vad du kommer att använda mobilen till inom och utanför EU samt hur mycket internet och surf du kommer att använda. Hur mycket du vill ringa inom Sverige har egentligen ingen betydelse då i princip alla idag erbjuder fria samtal. När du vet hur stora surfmängder du behöver eller tror att du behöver kan du använda tabellen här ovanför för att leta reda på rätt erbjudande för dig. Det gör ingenting om du väljer för lite eller för mycket surfpott. De allra flesta operatörer låter dig byta enkelt.

Billigt ordinarie pris och erbjudande med rabatt

Du får 50 % rabatt på priset de första fyra månaderna när du tecknar Fello Senior. Det blir ett utmärkt tillfälle att hinna testa abonnemanget för att se om du tycker om det innan du börjar betala ordinarie priset. När det går över till det ordinarie priset blir det ändå en låg månadskostnad. Operatören har några av de absolut lägsta priserna på svenska marknaden.

Vill du i stället för rabatt ha mer surf kan du välja 50 GB extra. Då är de två första månaderna på halva priset samtidigt som du får en kraftigt utökad surfmängd.

Kundtjänst

Den främsta fördelen med Fello abonnemang pensionär är att du kan få personlig service precis när du vill. Har du frågor eller funderingar kan du kontakta Fellos kundtjänst genom att ringa kundservice via telefon 0770-33 22 22. Du kan också kontakta Fello via e-post eller via chatten på hemsidan och Mina sidor.

Vill man komma i kontakt med kundsupporten finns det alltså många kontaktvägar och telefonsupporten håller öppet från måndag till fredag 09 – 17. Chatten är dock bara bemannad från måndag till fredag mellan klockan 10 – 17. Väljer du att skicka mail svarar Fello inom 24 timmar. Inne på Fellos hemsida finns det även ett hjälpcenter där du enkelt kan söka upp svar på många av de vanligaste frågorna.

Frågor och svar

Vilket mobilnät använder Fello?
Fello är en mobiloperatör i Telia Sonera-koncernen så när du tecknar ett mobilabonnemang hos Fello får du tillgång till Telias mobilnät.

Vad krävs för att få skaffa seniorabonnemang hos Fello?
För att skaffa ett mobilabonnemang för dig som är pensionär eller senior krävs det endast att du har fyllt 55 år. Detta kontrolleras vid beställning hos Fello genom ditt personnummer.

Säljer Fello mobiltelefoner tillsammans med abonnemang?
Idag säljer Fello tyvärr inga mobiltelefoner via sin hemsida. Om du tecknar ett nytt mobilabonnemang hos Fello behöver du redan ha en mobil eller köpa en ny någon annanstans. Om du redan har en telefon rekommenderar vi att du kontrollerar att den inte är operatörslåst innan du tecknar ett Fello seniorabonnemang.

Rulla till toppen