Fello mobilabonnemang för senior och pensionär

Skaffa Fello abonnemang pensionär Letar du efter seniorrabatter? Är du 55+ och letar efter ett nytt mobilabonnemang med pensionärsrabatt eller rabatter för seniorer har Fello bra priser för dig och du får det bästa mobilnätet med samma täckning som Telia. Bland alla operatörer i Telias mobilnät är Fello absolut billigast!

Fellos abonnemang med seniorrabatt

Fello abonnemang senior är för dig som är pensionär eller över 55 år. Hos Fello kan du välja mellan två välkomsterbjudande för varje abonnemang beroende på om du vill ha mer surf eller inte. I vår lista har vi valt att visa erbjudande 1.

  • Erbjudande 1: 2 månader halva priset + 50 GB extra surf
  • Erbjudande 2: 4 månader halva priset

Med seniorabonnemang hos Fello får du bra mobilabonnemang till extra lågt pris.

Fello pensionärFello55+ 3 GB + 50 GB extraTelias nät47,50 kr/mån i 2 mån
95 kr/mån
LÄS MER >
populär
mobilabonnemang pensionär Fello
Fello55+ 10 GB + 50 GB extraTelias nät72,50 kr/mån i 2 mån
145 kr/mån
LÄS MER >
Fello abonnemang pensionärFello55+ 18 GB + 50 GB extraTelias nät97,50 kr/mån i 2 mån
195 kr/mån
LÄS MER >
Fello seniorFello55+ 32 GB + 50 GB extraTelias nät122,50 kr/mån i 2 mån
245 kr/mån
LÄS MER >

Se fler erbjudanden från Fello:
Mobilabonnemang / Seniorabonnemang / Studentabonnemang / Barnabonnemang

Se fler seniorabonnemang hos andra mobiloperatörer:
Hitta det bästa och billigaste seniorabonnemanget här

Se alla mobiloperatörer i Telias mobilnät:
Telias mobilnät

Fello använder Sveriges bästa mobilnät hos Telia

Eftersom Fello använder samma mobilnät som Telia använder kan de ge dig mycket stabil täckning och höga hastigheter. Täckningens kvalitet beror på flera olika faktorer som fysiska och naturliga föremål som väggar och träd men även antalet anslutna personer samtidigt.

Om du tittar på Fellos täckningskarta kan du få en överblick av täckningskvaliteten i ditt område. Det ger ingen garanti men en indikation på vad de kan erbjuda där du bor.

Mobilabonnemang pensionär eller seniorabonnemang

Olika operatörer har valt olika namn för dessa mobilabonnemang. Egentligen är det inte ett krav att du är pensionär för att teckna dessa mobilabonnemang. Det enda kravet att du är över 55 år och mobilabonnemangen kallas ofta för seniorabonnemang.

Jämför mobilabonnemang för pensionär eller senior

Är du 55+ och letar efter ett nytt mobilabonnemang? Då finns det extra bra erbjudanden som du kan dra nytta av.

Det finns flera operatörer som har rabatter för pensionärer och seniorer. Tack vare hög konkurrens kan du hitta rätt abonnemang till lägre pris.

Men vilket abonnemang ska du välja? Det enkla svaret är det som passar bäst för dina behov. Tänk efter vad du kommer att använda mobilen till inom och utanför EU samt hur mycket internet och surf du kommer att använda. Hur mycket du vill ringa inom Sverige har egentligen ingen betydelse då i princip alla idag erbjuder fria samtal. När du vet hur stora surfmängder du behöver eller tror att du behöver kan du använda tabellen här ovanför för att leta reda på rätt erbjudande för dig. Det gör ingenting om du väljer för lite eller för mycket surfpott. De allra flesta operatörer låter dig byta enkelt.

Så skaffar du mobilabonnemang genom oss

  1. Använd tabellen ovan för att hitta det mobilabonnemang du vill ha.
  2. Klicka på knappen ”Läs mer” så hamnar du på operatörens hemsida.
  3. Beställ ditt nya mobilabonnemang.

Vanliga frågor och svar om Fello senior

Har Fello mobilabonnemang för pensionärer?

Ja, Fello har prisvärda abonnemang för pensionärer och seniorer från och med 55 år. Läs mer om aktuella priser och erbjudanden här.

Vem kan teckna ett mobilabonnemang för pensionärer?

För att teckna ett mobilabonnemang för pensionärer brukar de flesta mobiloperatörer ha en nedre åldersgräns på 55 år och vissa andra 65 år. Detta kontrolleras av operatörerna i samband med att du tecknar ett nytt abonnemang. På vår webbsida med seniorabonnemang ser du enkelt vilken ålder operatören kräver.

Vilket mobilnät använder Fello?

Fello är en mobiloperatör i Telia Sonera-koncernen så när du tecknar ett mobilabonnemang hos Fello får du tillgång till Telias mobilnät.

Vilka abonnemang har Telias nät?

Det finns några få mobiloperatörer i Telias nät och det är Fello och Halebop med bättre pris. Du kan enkelt jämföra operatörernas erbjudanden och mobilabonnemang i Telias nät här. Jämför täckning, surfmängder och priser.

Vad krävs för att få skaffa seniorabonnemang hos Fello?

För att skaffa ett mobilabonnemang för dig som är pensionär eller senior krävs det endast att du har fyllt 55 år. Detta kontrolleras vid beställning hos Fello genom ditt personnummer.

Fello eller Vimla?

Prismässigt har båda operatörerna likvärdiga priser. Även deras kampanjer brukar vara ganska snarlika. Om du streamar mycket, det vill säga lyssnar mycket på musik eller ser mycket film gör du av med mycket surf. Då är det Vimla abonnemanget som ger dig möjlighet till större surfmängder. Vill du ha absolut bäst täckning är Fello att föredra då de använder Telias mobilnät. Vimla använder Telenor vilket också är ett bra nät.

Säljer Fello mobiltelefoner?

Idag säljer Fello tyvärr inga mobiltelefoner via sin hemsida. Om du tecknar ett nytt mobilabonnemang hos Fello behöver du redan ha en mobil eller köpa en ny någon annanstans. Om du redan har en telefon rekommenderar vi att du kontrollerar att den inte är operatörslåst innan du tecknar ett Fello mobilabonnemang.