Fibio – mobilabonnemang med prisgaranti

Fibio Fibio är en relativt ny mobiloperatör med låga priser som använder Telenors mobilnät och ger dig abonnemang med prisgaranti. Du som kund får alltid fria samtal och sms. Förutom mobiltelefoni erbjuder Fibio mobilt bredband och bredbandstelefoni.

  • Få 3 GB surf om du inte får svar inom 24 timmar
  • Prisgaranti
  • Surfa i Telenors nät

Fibios mobilabonnemang

Fibio
Fibio
Telenors nät
2 GB 64 kr/mån i 1 mån (efter kampanjen 129 kr/mån)
6 GB 114 kr/mån i 1 mån (efter kampanjen 229 kr/mån)
20 GB 149 kr/mån i 1 mån (efter kampanjen 299 kr/mån)
40 GB 174 kr/mån i 1 mån (efter kampanjen 349 kr/mån)


Viaplay Film & Serier ingår kostnadsfritt i 1 mån
Prisgaranti
Ingen bindningstid
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil

Se fler erbjudanden från Fibio:
Mobilabonnemang / Seniorabonnemang

En ny utmanare bland billiga abonnemang

Fibio är en av de senaste utmanarna bland billiga mobilabonnemang. De har prisvärda abonnemang som passar alla. Fria samtal och sms ingår alltid och du slipper både bindningstid och uppläggningsavgifter.

En mobiloperatör med unika garantier

En av de stora fördelarna med att välja Fibio som mobiloperatör är deras unika garantier. Som kund får du prisgaranti, täckningsgaranti och supportgaranti.

Prisgaranti – Prisgarantin innebär att om du hittar ett likvärdigt mobilabonnemang med samma tjänster för ett lägre pris matchar operatören det och du får samma pris som du har hittat.

Supportgaranti – Kundtjänsten har ett gott omdöme men du får ändå en supportgaranti som innebär att om de inte svarar inom en viss tid får du 3 GB surf.

Täckningsgaranti – Fibio ingår i Telenors nät som är ett av världens främsta och mest pålitliga mobilnät. Men operatören erbjuder ändå en täckningsgaranti då det finns en rad oförutsägbara saker som skulle kunna göra nätverket instabilt eller slå ut det helt i ditt område. Det kan bero på fallna träd över ledningar eller blixtoväder. Då operatören inte kan påverka vissa situationer erbjuder de sina kunder en täckningsgaranti där de snabbt antingen hjälper dig åtgärda problemet om det är möjligt eller ersätter för den strulande tjänsten.

Priser, rabatter och erbjudanden på mobilabonnemang hos Fibio

Se och jämför Fibios alla mobilabonnemang och hitta det bästa för dig. Aktuella priser, rabatter och erbjudanden samlade på ett ställe. Spana in Fibios erbjudanden här!

Ändra eller pausa ditt mobilabonnemang när du vill

Du kan när som helst välja att ändra eller pausa dittmobilabonnemang. Det är en stor fördel när du inte alltid vet vilken surfnivå som passar bäst. Du ändrar då enkelt abonnemangsform om du upptäcker att du inte har behov av så mycket surf eller skulle råka ha för lite surf. Fibio är en av få mobiloperatörer som erbjuder sina kunder möjligheten att pausa mobilabonnemanget. Det finns dock en begränsning med att man får pausa bara en gång per år och i högst sex månader.

Frågor & svar

Vilka erbjudanden har Fibio på mobilabonnemang?

Vi har samlat alla aktuella erbjudanden på denna webbsidan så att du enkelt kan jämföra surfmängder och priser.

Vilket mobilnät använder Fibio?

När du tecknar ett mobilabonnemang hos Fibio får du tillgång till ett av marknadens snabbaste och mest pålitliga nät genom Telenor. Mobilnätet täcker idag cirka 99.9% av Sveriges befolkning och 90% av Sveriges yta.

Kan man spara surf hos Fibio?

Det finns ingen information på Fibios hemsida om det går att spara oanvänd surf eller inte.