Halebop

Spara upp till abonnemangets storlek med oanvänd surf. Fria samtal och sms inom Sverige. Surfa i Telias stabila nät.

Priser, rabatter och erbjudanden på mobilabonnemang

Se och jämför Halebops alla mobilabonnemang och hitta det bästa för dig. Aktuella priser, rabatter och erbjudanden samlade på ett ställe.

Halebop
Halebop
Telias nät
2 GB 129 kr/mån
6 GB 209 kr/mån
20 GB 319 kr/mån (160 kr/mån i 3 mån med 12 månaders bindningstid) - 5G ingår
50 GB 369 kr/mån (185 kr/mån i 3 mån med 12 månaders bindningstid) - 5G ingår
300 GB under bindningstid i 12 månader, sedan 100 GB/mån. Just nu för 300 kr/mån i 6 månader (därefter 429 kr/mån) - 5G ingår

Fria samtal och sms
Telias stabila nät
Oanvänd surf sparas
Chattsupport 24/7
Ingen bindningstid
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil

Mobil med abonnemang hos Halebop

Behöver du också en ny mobiltelefon kan du kombinera det med ditt mobilabonnemang. På så sätt sparar du lite extra pengar. Halebop har ofta extra bra fina rabatter och erbjudanden för alla som vill kunna kombinera köp av mobil med ett abonnemang. Det flera olika telefoner att välja mellan som Samsung Galaxy och Apple iPhone.

Täckningskarta
Se täckning hos Halebop

Uppsägningstid 1 månad

Om du vill säga upp ditt abonnemang kontaktar du Halebops kundtjänst. Om du har köpt en mobil kontrollerar du först att din bindningstid har gått ut. En månads uppsägningstid gäller för mobilabonnemang hos Halebop. Det innebär att du får betala för 1 månad till när du säger upp ditt abonnemang.

Kontakta Halebop kundtjänst

Att kontakta Halebop kundtjänst går att göra på flera sätt. Glöm inte att du kan logga in på Mitt Halebop och få service och svar på många frågor som rör ditt kontantkort, abonnemang och bredband. Om du vill göra ändringar för dina tjänster kan de delvis göras inloggad på Mitt Halebop. Där kan du också köpa till mer surf, ladda på pengar på kontantkort eller se räkningar du har att betala.

Ta kontakt
Via Halebops hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 556430-0142
Ägare: Telia Sverige AB

Ta kontakt med Halebop kundservice

Om du har problem och behöver hjälp kan du ta kontakt med kundtjänst på deras chatt eller genom att skicka e-post via formuläret på Halebops sida. Då e-post besvaras inom 3-4 arbetsdagar rekommenderar vi alltid chatten ifall du har bråttom.

Halebops telefonnummer

Att ta kontakt genom kundtjänst per telefon brukar vanligtvis vara enkelt. Dock har Halebop valt bort den kontaktvägen och i stället satsat på andra supportkanaler som chatt.

Halebop chatt och kundtjänst har öppet dygnet runt

En fördel med Halebop är att de erbjuder chattsupport vilket innebär att man kan få support på sitt abonnemang eller bredband ganska omgående. Chatten är öppen dygnet runt vilket är oerhört bra.

Se alla mobiloperatörer i Telias mobilnät:
Telias mobilnät