Se även: Halebops vanliga mobilabonnemang oavsett ålder.

Halebop mobilabonnemang för pensionär och senior

Letar du efter seniorrabatter? Halebop använder sig av Telias mobilnät och här visar vi alla mobilabonnemang för pensionärer med och utan seniorrabatt där du får samma täckning som hos Halebop.

Alla abonnemang och rabatter för seniorer med samma täckning som Halebop

Här har vi samlat alla mobiloperatörer med och utan seniorrabatter som använder Telias nät.

Bland operatörerna är det Fello som är billigast. Teckna ett mobilabonnemang för pensionärer och seniorer hos Fello från och med 55 års ålder. Du får precis samma täckning som med abonnemang hos Halebop. Både Fello och Halebop är en del av Telia Sverige AB så det är inte konstigt att de använder samma nät.

OperatörerMobilabonnemangMer information
populär
Fello
Fello 55+
3 GB 95 kr/mån 47,50 kr/mån i 4 mån eller 47,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB surf
10 GB 145 kr/mån 72,50 kr/mån i 4 mån eller 72,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB surf
18 GB 195 kr/mån 97,50 kr/mån i 4 mån eller 97,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB surf
32 GB 245 kr/mån122,50 kr/mån i 4 mån eller 122,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB surf
LÄS MER & BESTÄLL
Halebop
Halebop
6 GB 209 kr/mån Bind i 12 mån för 189 kr/mån
20 GB 319 kr/mån Bind i 12 mån, få dubbel surf!
50 GB 369 kr/mån Bind i 12 mån, få dubbel surf!
100 GB 429 kr/mån Bind i 12 mån, få dubbel surf!
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil
Telia
Telia
3 GB 229 kr/mån
15 GB 389 kr/mån
40 GB 489 kr/mån
Obegränsad 609 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL

Se fler erbjudanden från Halebop: Ordinarie mobilabonnemang

Se alla mobiloperatörer i Telias mobilnät: Telias mobilnät

Mobil med abonnemang hos Halebop

Apple iphone 11

Apple – iPhone 11

439 kr/mån

Samsung galaxy s22

Samsung – Galaxy S22

449 kr/mån

Apple iphone 13

Apple – iPhone 13

499 kr/mån

Samsung Galaxy S21 FE

Samsung – Galaxy S21 FE

399 kr/mån

Samsung Galaxy A53

Samsung – Galaxy A53

399 kr/mån

Apple iphone 13 Pro

Apple – iPhone 13 Pro

599 kr/mån

Annons
Annons

Andra populära och spännande pensionärsrabatter

Damernas Värld + lyxig hudvård från Babor

Tidningsprenumerationer med premie

Prenumerera på olika tidningar som Damernas Värld, Vetenskapens Värld och flera andra tidningar och få en premie på köpet!

Tidningsprenumerationer

Nextory – Prova gratis i 14 dagar!

Kampanj – Hitta dina favoriter bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker. Ingen bindningstid.

Bookie

Njut av en god bok genom att prenumerera på Bookie från 149 kr per bok.

Bookie

HelloFresh – Spara upp till 965 kr på dina första matkassar!

Kampanj – Skräddarsy din veckomeny och få allt du behöver till din dörr. Använd kampanjkoden HELLOAFF965 för att ta del av erbjudandet.

Kitchentime – Upp till 50% rabatt!

Kampanj – Passa på och shoppa produkter som snabbt kommer bli nya favoriter i ditt kök och hem till riktigt bra priser! Upp till 50% rabatt på massvis med populära produkter till kök & servering under deras sommarrea.

Fler prisvärda rabatter

Vill du hitta ännu fler rabatter och prenumerationserbjudanden? Då har vi samlat allt det bästa här!

Mobilabonnemang för pensionärer hos alla operatörer

Är du 55+ och letar efter ett nytt abonnemang med seniorrabatt har vi samlat alla alternativ för seniorabonnemang hos andra mobiloperatörer. Där finns alla extra bra erbjudanden hos andra mobiloperatörer som du som pensionär eller senior kan dra nytta av.

Jämför mobilabonnemang för pensionär eller senior

Om du har fyllt 55 och letar efter ett nytt mobilabonnemang? Då finns det extra bra erbjudanden som du kan dra nytta av med rabatt för dig över 55 år.

Det finns flera operatörer som har rabatter för pensionärer och seniorer. Tack vare hög konkurrens kan du hitta rätt abonnemang till lägre pris.

Men vilket abonnemang ska du välja? Det enkla svaret är det som passar bäst för dina behov. Tänk efter vad du kommer att använda mobilen till inom och utanför EU samt hur mycket internet och surf du kommer att använda. Hur mycket du vill ringa inom Sverige har egentligen ingen betydelse då i princip alla idag erbjuder fria samtal. När du vet hur stora surfmängder du behöver eller tror att du behöver kan du använda vår jämförelsetjänst med mobilabonnemang för seniorer för att leta reda på rätt erbjudande för dig. Det gör ingenting om du väljer för lite eller för mycket surfpott. De allra flesta operatörer låter dig byta enkelt.

Halebop

Telia äger Halebop men till skillnad från Telia har Halebop inget seniorabonnemang och operatören verkar inte ha några planer på att lansera detta. Halebop inriktar sig mot en yngre målgrupp och har därför endast studentrabatter. Eftersom operatören är ett dotterbolag till Telia och använder därför deras mobilnät och har därmed Sveriges bästa täckning.

Med ett mobilabonnemang hos Halebop kan du spara oanvänd surf och ha möjlighet att nå supporten dygnet runt. Kundtjänsten har öppet dygnet runt, alla årets dagar men det finns tyvärr ingen telefonsupport. En annan nackdel är att operatören inte erbjuder någon riktigt hög surfnivå så om du surfar mycket kan det vara svårt att hitta något som passar. Halebop är inte den billigaste mobiloperatören men du får mycket för pengarna.


Vanliga frågor och svar om Halebop senior

Har Halebop mobilabonnemang för pensionärer?

Halebop har inga rabatter men vi har samlat alla operatörers abonnemang för pensionärer med seniorrabatt i samma nät. Du får precis samma täckning som hos Halebop. Vi har även en särskild webbsida som visar alla svenska pensionärsabonnemang med rabatter hos andra mobiloperatörer. På webbsidan finns alla extra bra erbjudanden du som pensionär eller senior 55+ kan dra nytta av.

Vem kan teckna ett mobilabonnemang för pensionärer?

För att teckna ett mobilabonnemang för pensionärer brukar de flesta mobiloperatörer ha en nedre åldersgräns på 55 år och vissa andra 65 år. Detta kontrolleras av operatörerna i samband med att du tecknar ett nytt abonnemang. På vår webbsida med seniorabonnemang ser du enkelt vilken ålder operatören kräver.

Vilket mobilnät använder Halebop?

Halebop är en mobiloperatör i Telia Sonera-koncernen så när du tecknar ett mobilabonnemang hos Halebop får du tillgång till Telias mobilnät.

Vilka abonnemang har Telias nät?

Det finns några få mobiloperatörer i Telias nät och det är Fello och Halebop med bättre pris. Du kan enkelt jämföra operatörernas erbjudanden och mobilabonnemang i Telias nät här. Jämför täckning, surfmängder och priser.


Annons

Annons

Annons