Halebop mobilabonnemang för pensionär och senior

Letar du efter seniorrabatter? Halebop använder sig av Telias mobilnät och här visar vi alla mobilabonnemang för pensionärer med och utan seniorrabatt där du får samma täckning som hos Halebop.

OperatörerMobilabonnemangMer information
Fello
Fello 55+
Just nu 50 GB extra surf och halva priset i 3 månader!

3 GB 47,50 kr/mån i 3 mån (efter kampanjen 95 kr/mån)
14 GB 77,50 kr/mån i 3 mån (efter kampanjen 155 kr/mån)
22 GB 102,50 kr/mån i 3 mån (efter kampanjen 205 kr/mån)
35 GB 132,50 kr/mån i 3 mån (efter kampanjen 265 kr/mån)

Fria samtal & sms
Spara upp till 25 GB surf
Använder Telias mobilnät - bästa täckning
Möjlighet att ringa telefonsupport
Surfen ingår inom EU/ESS
Ingen bindningstid eller uppsägningstid
LÄS MER & BESTÄLL
Halebop
Halebop
2 GB 129 kr/mån
6 GB 209 kr/mån
20 GB 319 kr/mån (160 kr/mån i 3 mån med 12 månaders bindningstid) - 5G ingår
50 GB 369 kr/mån (185 kr/mån i 3 mån med 12 månaders bindningstid) - 5G ingår
300 GB under bindningstid i 12 månader, sedan 100 GB/mån. Just nu för 300 kr/mån i 6 månader (därefter 429 kr/mån) - 5G ingår

Fria samtal och sms
Telias stabila nät
Oanvänd surf sparas
Chattsupport 24/7
Ingen bindningstid
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil
Telia
Telia
3 GB 229 kr/mån
15 GB 389 kr/mån
40 GB 489 kr/mån
Obegränsad 609 kr/mån

Fria samtal och sms
5G ingår
Familjeabonnemang
Sveriges bästa täckning
Ingen bindningstid
LÄS MER & BESTÄLL

Annons

Alla abonnemang och rabatter för seniorer med samma täckning som Halebop

Här har vi samlat alla mobiloperatörer med och utan seniorrabatter som använder Telias nät, som Fello och Halebop när du letar abonnemang 55+.

Bland operatörerna är det Fello som är billigast. Teckna ett mobilabonnemang för pensionärer och seniorer hos Fello från och med 55 års ålder. Du får precis samma täckning som med abonnemang hos Halebop. Både Fello och Halebop är en del av Telia Sverige AB så det är inte konstigt att de använder samma nät.

Mobilabonnemang för pensionärer hos alla operatörer

Är du 55+ och letar efter ett nytt abonnemang med seniorrabatt har vi samlat alla alternativ för seniorabonnemang hos andra mobiloperatörer. Där finns alla extra bra erbjudanden hos andra mobiloperatörer som du som pensionär eller senior kan dra nytta av.

Jämför mobilabonnemang för pensionär eller senior

Om du har fyllt 55 och letar efter ett nytt mobilabonnemang? Då finns det extra bra erbjudanden som du kan dra nytta av med rabatt för dig över 55 år.

Det finns flera operatörer som har rabatter för pensionärer och seniorer. Tack vare hög konkurrens kan du hitta rätt abonnemang till lägre pris.

Men vilket abonnemang ska du välja? Det enkla svaret är det som passar bäst för dina behov. Tänk efter vad du kommer att använda mobilen till inom och utanför EU samt hur mycket internet och surf du kommer att använda. Hur mycket du vill ringa inom Sverige har egentligen ingen betydelse då i princip alla idag erbjuder fria samtal. När du vet hur stora surfmängder du behöver eller tror att du behöver kan du använda vår jämförelsetjänst med mobilabonnemang för seniorer för att leta reda på rätt erbjudande för dig. Det gör ingenting om du väljer för lite eller för mycket surfpott. De allra flesta operatörer låter dig byta enkelt.

Halebop

Telia äger Halebop men till skillnad från Telia har Halebop inget seniorabonnemang och operatören verkar inte ha några planer på att lansera detta. Vi kan annars tipsa om Fello seniorabonnemang som är betydligt billigare än Telia. Halebop inriktar sig mot en yngre målgrupp och har därför endast studentrabatter. Eftersom operatören är ett dotterbolag till Telia och använder därför deras mobilnät och har därmed Sveriges bästa täckning.

Med ett mobilabonnemang hos Halebop kan du spara oanvänd surf och ha möjlighet att nå supporten dygnet runt. Kundtjänsten har öppet dygnet runt, alla årets dagar men det finns tyvärr ingen telefonsupport. En annan nackdel är att operatören inte erbjuder någon riktigt hög surfnivå så om du surfar mycket kan det vara svårt att hitta något som passar. Halebop är inte den billigaste mobiloperatören men du får mycket för pengarna.

Frågor och svar

Har Halebop mobilabonnemang för pensionärer?

Halebop har inga rabatter men vi har samlat alla operatörers abonnemang för pensionärer med seniorrabatt i samma nät. Du får precis samma täckning som hos Halebop. Vi har även en särskild webbsida som visar alla svenska pensionärsabonnemang med rabatter hos andra mobiloperatörer. På webbsidan finns alla extra bra erbjudanden du som pensionär eller senior 55+ kan dra nytta av.

Vilket mobilnät använder Halebop?

Halebop är en mobiloperatör i Telia Sonera-koncernen så när du tecknar ett mobilabonnemang hos Halebop får du tillgång till Telias mobilnät.

Vilka abonnemang har Telias nät?

Det finns några få mobiloperatörer i Telias nät och det är Fello och Halebop med bättre pris. Du kan enkelt jämföra operatörernas erbjudanden och mobilabonnemang i Telias nät här. Jämför täckning, surfmängder och priser.