Halebop mobilabonnemang för pensionär och senior

Letar du efter seniorrabatter? Halebop använder sig av Telias mobilnät och här visar vi alla mobilabonnemang för pensionärer med och utan seniorrabatt där du får samma täckning som hos Halebop, vilket också är operatörerna Fello och Telia.

OperatörerMobilabonnemangMer information
Fello
Fello 55+
Just nu dubbla mängden surf - så länge du behåller ditt abonnemang.
Gäller t.o.m. 2 juni 2024

3 GB 47,50 kr/mån (sedan 95 kr/mån)
28 GB 14 GB 77,50 kr/mån (sedan 155 kr/mån)
44 GB 22 GB 102,50 kr/mån (sedan 205 kr/mån)
70 GB 35 GB 132,50 kr/mån (sedan 265 kr/mån)
LÄS MER & BESTÄLL
Halebop
Halebop
3 GB 149 kr/mån
8 GB 239 kr/mån
30 GB 339 kr/mån
100 GB 399 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil
Telia
Telia
5 GB 269 kr/mån
15 GB 399 kr/mån
Obegränsad Från 469 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL

Hitta billigaste abonnemanget i alla nät
 

Alla abonnemang och rabatter för seniorer med samma täckning som Halebop

Här har vi samlat alla mobiloperatörer med och utan seniorrabatter som använder Telias nät, som Fello och Halebop när du letar abonnemang 55+.

Bland operatörerna är det Fello som är billigast. Teckna ett mobilabonnemang för pensionärer och seniorer hos Fello från och med 55 års ålder. Du får precis samma täckning som med abonnemang hos Halebop. Både Fello och Halebop är en del av Telia Sverige AB så det är inte konstigt att de använder samma nät.

Mobilabonnemang för pensionärer hos alla operatörer

Är du 55+ och letar efter ett nytt abonnemang med seniorrabatt har vi samlat alla alternativ för seniorabonnemang hos andra mobiloperatörer. Där finns alla extra bra erbjudanden hos andra mobiloperatörer som du som pensionär eller senior kan dra nytta av.

Jämför mobilabonnemang för pensionär eller senior

Om du har fyllt 55 och letar efter ett nytt mobilabonnemang? Då finns det extra bra erbjudanden som du kan dra nytta av med rabatt för dig över 55 år.

Det finns flera operatörer som har rabatter för pensionärer och seniorer. Tack vare hög konkurrens kan du hitta rätt abonnemang till lägre pris.

Men vilket abonnemang ska du välja? Det enkla svaret är det som passar bäst för dina behov. Tänk efter vad du kommer att använda mobilen till inom och utanför EU samt hur mycket internet och surf du kommer att använda. Hur mycket du vill ringa inom Sverige har egentligen ingen betydelse då i princip alla idag erbjuder fria samtal. När du vet hur stora surfmängder du behöver eller tror att du behöver kan du använda vår jämförelsetjänst med mobilabonnemang för seniorer för att leta reda på rätt erbjudande för dig. Det gör ingenting om du väljer för lite eller för mycket surfpott. De allra flesta operatörer låter dig byta enkelt.

Halebop

Telia äger Halebop men till skillnad från Telia har Halebop inget seniorabonnemang och operatören verkar inte ha några planer på att lansera detta. Priserna är dock bättre än hos Telia pensionärsabonnemang. Vi kan annars tipsa om Fello seniorabonnemang som är betydligt billigare än Telia. Halebop inriktar sig mot en yngre målgrupp och har därför endast studentrabatter. Eftersom operatören är ett dotterbolag till Telia och använder därför deras mobilnät och har därmed Sveriges bästa täckning.

Med ett mobilabonnemang hos Halebop kan du spara oanvänd surf och ha möjlighet att nå supporten dygnet runt. Kundtjänsten har öppet dygnet runt, alla årets dagar men det finns tyvärr ingen telefonsupport. En annan nackdel är att operatören inte erbjuder någon riktigt hög surfnivå så om du surfar mycket kan det vara svårt att hitta något som passar. Halebop är inte den billigaste mobiloperatören men du får mycket för pengarna.

5G

Halebop använder Telias mobilnät både för 4G och 5G. I Halebops alla abonnemang ingår 5G.

Frågor och svar

Har Halebop mobilabonnemang för pensionärer?

Halebop har inga rabatter men vi har samlat alla operatörers abonnemang för pensionärer med seniorrabatt i samma nät. Du får precis samma täckning som hos Halebop. Vi har även en särskild webbsida som visar alla svenska pensionärsabonnemang med rabatter hos andra mobiloperatörer. På webbsidan finns alla extra bra erbjudanden du som pensionär eller senior 55+ kan dra nytta av.

Vilket mobilnät använder Halebop?

Halebop är en mobiloperatör i Telia Sonera-koncernen så när du tecknar ett mobilabonnemang hos Halebop får du tillgång till Telias mobilnät.

Vilka abonnemang har Telias nät?

Det finns några få mobiloperatörer i Telias nät och det är Fello och Halebop med bättre pris. Du kan enkelt jämföra operatörernas erbjudanden och mobilabonnemang i Telias nät här. Jämför täckning, surfmängder och priser.

Rulla till toppen