Hallon

Hallon mobilabonnemang fortsätter att imponera med sitt fokus på enkelhet, kvalitet och flexibilitet. Med sina attraktiva erbjudanden och transparenta prissättning har de en stabil plats som en av de bästa mobiloperatörerna i Sverige år 2024. Dra nytta av deras erbjudanden och förmåner redan idag!

Hallon
Hallon
Tres nät
5 GB 19 kr/mån i 4 mån (därefter 109 kr/mån)
10 GB 29 kr/mån i 4 mån (därefter 159 kr/mån)
25 GB 59 kr/mån i 4 mån (därefter 259 kr/mån)
50 GB 69 kr/mån i 4 mån (därefter 309 kr/mån)
100 GB 79 kr/mån i 4 mån (därefter 359 kr/mån)
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil

Varför Hallon?

Hallon sticker ut genom att erbjuda enkelhet i en komplex värld av mobilabonnemang. De har strukit allt krångel som bindningstider, uppsägningstider och komplicerade fakturor. Med Hallon har du alltid ett fast pris och friheten att byta abonnemang eller operatör närhelst du önskar.

Abonnemang för alla behov

Oavsett om du är en vanlig användare, en barnfamilj, student eller senior, har Hallon abonnemang som passar just dig. Deras utbud är anpassat för olika livsstilar och behov, vilket gör det enkelt att hitta det perfekta alternativet för dig.

Surf i fokus

Surfmängden är en central del av Hallons erbjudanden. Med olika nivåer av surfmängd kan du välja det abonnemang som passar dina surfvanor bäst. Från 5 GB upp till 100 GB, finns det något för alla.

Inga dolda avgifter

Hallon strävar efter transparenta och tydliga priser. Inga startavgifter, ingen bindningstid, och inga överraskningar på fakturan. Det är enkelt att vara kund hos Hallon.

Täckning och kvalitet

Med Tres nät, erbjuder Hallon pålitlig täckning med stabil och snabb uppkoppling i stora delar av landet.

Mobila bredband

För den som behöver internet på språng erbjuder Hallon även mobila bredband. Med flexibla priser och ingen bindningstid kan du surfa var du än befinner.

Köp av mobiltelefoner

Hallon har ett begränsat, men ett bra sortiment av mobiltelefoner. Från de senaste iPhones till toppmodellerna från Huawei och Samsung Galaxy, finns det något för alla smaker.

Fördelar och nackdelar

Som med alla operatörer finns det både fördelar och nackdelar med att välja Hallon. De erbjuder billiga och prisvärda abonnemang utan bindningstider eller uppsägningstider, men har ett begränsat utbud av smartphones.

Aktuella erbjudanden

I maj 2024 erbjuder Hallon lockande rabatter och förmånliga avtal för nya och befintliga kunder. Besök deras hemsida för att ta del av de senaste erbjudandena och hitta det abonnemang som passar just dig.

Rulla till toppen