Katshing

  • Få rabatt när du värvar
  • Fria samtal och sms inom Sverige
  • Surfa i Tele2s nät

Genom att teckna ett abonnemang med Katshing har du alltid surf tillgängligt även om hastigheten är ganska låg när din ordinarie surfdata är slut. Hastigheten räcker inte till att göra några krävande saker som att se på film men du kan göra det allra viktigaste.

Mobiloperatören har ingen bindningstid och du får alltid fria samtal och sms inom Sverige.

Katshing
Katshing
Tele2s nät
2 GB 95 kr/mån
6 GB 145 kr/mån
12 GB 195 kr/mån
22 GB 245 kr/mån
42 GB 295 kr/mån

Låga priser
Ingen kreditkontroll
Ingen bindningstid
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil

Alltid surf på alla abonnemang med Katshing

Med ett abonnemang hos Katshing har du alltid surf till ett bra pris. När surfen är slut går det att fortsätta surfa, men till en mycket låg hastighet på 1 Mbit/s. Det räcker till de enklaste uppgifterna som att kolla mail och surfa men inte till att kolla på video med acceptabel kvalitet.

Katshing använder samma nät som Tele2

Mobiloperatören Katshing använder sig av mobilnätet hos Tele2. Det betyder att du får lika bra täckning som Tele2s kunder i stora delar av Sverige. Mobilnätet täcker 90% av Sveriges yta så det fungerar bra för de allra flesta.

Billigare abonnemang genom rabatt med Katshing Friends

Förutom ett lågt pris kan det bli ännu lägre pris med rabatt genom Katshing Friends. Ett lojalitetsprogrammet där du kan du sänka månadsavgiften ytterligare genom att värva vänner. Det finns även andra schyssta erbjudanden genom rabattsystemet.