Telenor mobilabonnemang för pensionär och senior

Telenor mobilabonnemang för pensionär Letar du efter senior- och pensionärsrabatter? Se alla abonnemang för pensionärer och seniorer med Telenors mobilnät med samma täckning som hos Telenor.

Se även: Telenors vanliga mobilabonnemang oavsett ålder.

Telenors billigaste abonnemang

Telenor mobilabonnemang för pensionär och senior
Telenor mobilabonnemang för pensionär och senior

Det billigaste mobilabonnemanget hos Telenor är på 5 GB och kostar 229 kr/mån. Det kan kännas lite mycket som pensionär och du får betydligt lägre pris med Vimlas och Comviqs abonnemang. Du får dessutom precis samma täckning täckning som hos Telenor eftersom de använder Telenors nät. Fördelen med att välja Telenor är att du kan få rabatt om du även har bredband eller TV hos Telenor.

Alla abonnemang och rabatter för seniorer med samma täckning som Telenor

Här har vi samlat alla mobiloperatörer med och utan seniorrabatter som använder Telenors nät.

Bland operatörerna är det Vimla som är billigast. Teckna ett mobilabonnemang för pensionärer och seniorer hos Vimla från och med 55 års ålder. Du får precis samma täckning som med abonnemang hos Telenor!

populär
Vimla abonnemang pensionär
Vimla 55+
3 GB 100 kr/mån 25 kr/mån i 2 mån
7 GB 120 kr/mån 30 kr/mån i 2 mån
10 GB 150 kr/mån 37,50 kr/mån i 2 mån
25 GB 200 kr/mån 50 kr/mån i 2 mån
75 GB 280 kr/mån 70 kr/mån i 2 mån
LÄS MER & BESTÄLL
Comviq
Comviq Fastpris senior 55+

Tele2s och Telenors nät
6 GB 125 kr/mån
15 GB 175 kr/mån
30 GB 225 kr/mån
50 GB 275 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil
Telenors billigaste abonnemang
Telenor
5 GB 229 kr/mån
15 GB 299 kr/mån
35 GB 399 kr/mån
Obegränsat 449 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil

Se billigare pensionärsabonnemang

 
Annons
Annons

Andra populära och spännande pensionärsrabatter

Damernas Värld + lyxig hudvård från Babor

Tidningsprenumerationer med premie

Prenumerera på olika tidningar som Damernas Värld, Vetenskapens Värld och flera andra tidningar och få en premie på köpet!

Tidningsprenumerationer

Nextory – Prova gratis i 14 dagar!

Kampanj – Hitta dina favoriter bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker. Ingen bindningstid.

Bookie

Njut av en god bok genom att prenumerera på Bookie från 149 kr per bok.

Bookie

HelloFresh – Spara upp till 965 kr på dina första matkassar!

Kampanj – Skräddarsy din veckomeny och få allt du behöver till din dörr. Använd kampanjkoden HELLOAFF965 för att ta del av erbjudandet.

Kitchentime – Upp till 50% rabatt!

Kampanj – Passa på och shoppa produkter som snabbt kommer bli nya favoriter i ditt kök och hem till riktigt bra priser! Upp till 50% rabatt på massvis med populära produkter till kök & servering under deras sommarrea.

Fler prisvärda rabatter

Vill du hitta ännu fler rabatter och prenumerationserbjudanden? Då har vi samlat allt det bästa här!

Telenor

Telenor har funnits i Sverige sedan 2005 och Telenors mobilnät täcker 99,9 procent av befolkningen. De ligger strax efter Telias nät då Telenor har investerat miljarder i mobila nät och fiber över hela Sverige. Hos Telenor får du som kund allt du behöver på ett och samma ställe med både telefoni, bredband och TV. För den som är intresserad av abonnemang med fri surf så erbjuder Telenor det.

Pensionärsrabatt med Telenor

Som pensionär har man inte särskilt mycket pengar att röra sig med. Då kan det vara bra att som pensionär vara medveten om de pensionärsrabatter som finns som ger dig billigare pris än det ordinarie priset.

Behöver du ett nytt abonnemang som pensionär när det gäller telefoni? Eftersom Telenor inte har någon rabatt för pensionärer har vi här samlat alla mobilabonnemang med pensionärsrabatter.

Bredband hos Telenor

Det finns ingen särskild rabatt för bredband hos Telenor men de har en allmän rabatt på 100 kr varje månad om du samlar abonnemang hos operatören.

Bredband via fiber

När du köper bredband via fiber ingår en wifi-router. Handla bredband via fiber hos Telenor.

Bredband via mobilnätet (ej mobilt bredband)

Om du inte kan få fiber kan man i stället använda bredband via mobilnätet. Observera att detta alternativ inte är detsamma som mobilt bredband. Bredband via mobilnätet innebär att det installeras en utomhusmottagare på utsidan av huset. Handla bredband via mobilnätet hos Telenor.

Mobilt bredband

Vill du kunna ta med dig bredbandet, exempelvis till sommarstugan, ska du beställa mobilt bredband. Telenor har surfmängder från 40-200 GB samt obegränsad surf. Handla mobilt bredband hos Telenor.

Telenors vanliga abonnemang utan seniorrabatt

Telenor
Telenor
Telenors nät
5 GB 229 kr/mån
15 GB 299 kr/mån
35 GB 399 kr/mån
Obegränsat 449 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil

Jämför mobilabonnemang för pensionär eller senior

Är du 55+ och letar efter ett nytt mobilabonnemang? Då finns det extra bra erbjudanden som du kan dra nytta av. Telenor är en operatör med många verksamma år i Sverige. De är ett pålitligt och bra val när du vill teckna ett Telenor abonnemang som pensionär.

Det finns också flera andra operatörer som har rabatter för pensionärer och seniorer. Tack vare hög konkurrens kan du hitta rätt abonnemang till lägre pris.

Men vilket abonnemang ska du välja? Det enkla svaret är det som passar bäst för dina behov. Tänk efter vad du kommer att använda mobilen till inom och utanför EU samt hur mycket internet och surf du kommer att använda. Hur mycket du vill ringa inom Sverige har egentligen ingen betydelse då i princip alla idag erbjuder fria samtal. När du vet hur stora surfmängder du behöver eller tror att du behöver kan du använda vår jämförelsetjänst med mobilabonnemang för seniorer för att leta reda på rätt erbjudande för dig. Det gör ingenting om du väljer för lite eller för mycket surfpott. De allra flesta operatörer låter dig byta enkelt.

Mobilabonnemang för pensionärer hos alla operatörer

Är du 55+ och letar efter ett nytt abonnemang med seniorrabatt har vi samlat alla alternativ för seniorabonnemang hos andra mobiloperatörer. Där finns alla extra bra erbjudanden hos andra mobiloperatörer som du som pensionär eller senior kan dra nytta av.


Frågor & svar

Har Telenor mobilabonnemang för pensionärer?

Det finns ingen seniorrabatt hos Telenor, men vi har samlat alla abonnemang för pensionärer med och utan seniorrabatt i samma nät där du får precis samma täckning som hos Telenor. Vi har även en särskild webbsida som visar alla pensionärsabonnemang med rabatter hos andra mobiloperatörer. På webbsidan finns alla extra bra erbjudanden du som pensionär eller senior över 55 kan dra nytta av.

Vem kan teckna ett mobilabonnemang för pensionärer?

För att teckna ett mobilabonnemang för pensionärer brukar de flesta mobiloperatörer ha en nedre åldersgräns på 55 år och vissa andra 65 år. Detta kontrolleras av operatörerna i samband med att du tecknar ett nytt abonnemang. På vår webbsida med seniorabonnemang ser du enkelt vilken ålder operatören kräver.

Vilka abonnemang har Telenors nät?

Det finns några mobiloperatörer i Telenors nät och det är Vimla och Comviq. Du kan enkelt jämföra operatörernas erbjudanden och mobilabonnemang i Telenors nät här. Jämför täckning, surfmängder och priser.


Annons

Annons

Annons