Telia

Telia

– Erbjuder abonnemang med obegränsad surf

– Fria samtal och sms inom Sverige

– Surfa i Telias nät

Priser, rabatter och erbjudanden på mobilabonnemang hos Telia

Se och jämför Telias mobilabonnemang och hitta det bästa för dig. Aktuella priser, rabatter och erbjudanden samlade på ett ställe. Spana in Telias abonnemang.

Telias mobilabonnemang

Telia är en av Sveriges största mobiloperatör och har enligt flera tester bäst täckning. Med abonnemang från Telia ingår alltid fria samtal och sms och du väljer bara surfmängd.

Telias abonnemangTelia3 GBFria samtal och sms, ingen bindningstid229 kr/månLÄS MER >
TeliaTelia15 GBFria samtal och sms, ingen bindningstid389 kr/månLÄS MER >
TeliaTelia40 GBFria samtal och sms, ingen bindningstid489 kr/månLÄS MER >
TeliaTeliaObegränsadFria samtal och sms, ingen bindningstid609 kr/månLÄS MER >

Se fler erbjudanden från Telia:
Mobilabonnemang / Seniorabonnemang

Se fler seniorabonnemang hos andra mobiloperatörer:
Jämför abonnemang

Billigare mobiloperatörer i Telias nät

Tycker du att abonnemangen från Telia är för dyra? Då har vi sammanställt alla de billigare operatörerna som också använder Telias nät. Du får precis samma täckning men till ett betydligt lägre pris.

Telias abonnemang och surf

Telia erbjuder fyra abonnemang som kan delas för upp till fem familjemedlemmar. Det minsta mobilabonnemanget är på 2 GB surf och kostar lite drygt 200 kronor i månaden. Det största mobilabonnemanget ger dig obegränsad surf för drygt 600 kronor. För dig som är mellan 18 – 27 år kan du få 50 kr i rabatt på abonnemangskostnaden.

Som kund hos Telia får du fri surf på de sociala medierna, fria samtal och fria sms. Du kan spara surf du inte använder till nästkommande månad. Du kan dessutom dela din surf med andra medlemmar i ditt mobilabonnemang.

Telia är en av få svenska operatörer som fortfarande har bindningstid på sina abonnemang.

Surfpott Telia

Med Telias surfpott behåller du din oanvända surf. Om du inte använder all din surf under en månad sparas den automatiskt i din surfpott. På så sätt kan du använda den vid ett annat tillfälle när du behöver lite extra surf. Du kan spara din surfpott hur länge du vill men det går max att spara 50 GB surf i potten. Extra surf du köper utöver din vanliga surfmängd går tyvärr inte att spara. Den extra surfen kan bara användas en viss tid.


Annons

Annons

Annons