Telia abonnemang

Telia är en av Sveriges största mobiloperatör. De har enligt flera tester bäst täckning men är tyvärr en mycket dyr operatör. Många som har haft Telia från första början har varit trogna kunder sedan dess och inte haft en tanke på att byta. Letar du efter billigare abonnemang med rabatter? Här på denna sida visar vi alla mobilabonnemang med och utan rabatt där du får samma täckning som hos Telia.

Alla abonnemang i Telias mobilnät med rabatter

Här har vi samlat alla mobiloperatörer med och utan rabatter som använder Telias nät.

Bland operatörerna är det Fello som är billigast. Teckna ett mobilabonnemang hos Fello för att få precis samma täckning som med abonnemang hos Telia. Både Fello och Halebop är en del av Telia Sverige AB så det är därför inte konstigt att de använder samma nät.

Fello
Fello
3 GB 52,50 kr/mån i 5 mån (efter kampanjen 105 kr/mån)
8 GB 82,50 kr/mån i 5 mån (efter kampanjen 165 kr/mån)
16 GB 107,50 kr/mån i 5 mån (efter kampanjen 215 kr/mån)
24 GB 137,50 kr/mån i 5 mån (efter kampanjen 275 kr/mån)
LÄS MER & BESTÄLL
Halebop
Halebop
3 GB 149 kr/mån
8 GB 239 kr/mån
30 GB 339 kr/mån
100 GB 399 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil
Billigaste Telia mobilabonnemang
Telia
5 GB 269 kr/mån
15 GB 399 kr/mån
Obegränsad Från 469 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL

Telias mobilabonnemang

Telia erbjuder fyra abonnemang som kan delas för upp till fem familjemedlemmar. Det minsta är på 3 GB surf och kostar lite drygt 200 kronor i månaden. Det största ger dig obegränsad surf för drygt 600 kronor. För dig som är mellan 18 – 27 år kan du få 50 kr i rabatt på abonnemangskostnaden.

Detta är en av få svenska operatörer som fortfarande har bindningstid.

Letar du efter det bästa mobilabonnemanget? Då har du kommit till rätt ställe! Titta i vår lista ovan där du enkelt kan jämföra olika mobilabonnemang för att hitta det som passar dig bäst. Vi har samlat aktuella priser, rabatter och erbjudanden på ett och samma ställe för att göra det enklare för dig att fatta ett bra beslut.

När du jämför mobilabonnemang är priset förmodligen en viktig faktor för dig, både ordinarie pris men också erbjudanden och rabatter. Det kan också vara högkvalitativ service och pålitlig täckning. Hos oss hittar du aktuella erbjudandena, vilket gör det enkelt för dig att spara pengar genom att fatta det bästa beslutet baserat på dina egna behov och preferenser.

Surfpott

Som kund får du fri surf på de sociala medierna, fria samtal och fria sms. Vald surfmängd går smidigt att dela med andra medlemmar i ditt mobilabonnemang.

Med surfpotten behåller du din oanvända surf. Om du inte använder all din surf under en månad sparas den automatiskt i din surfpott. På så sätt kan du använda den vid ett annat tillfälle när du behöver lite extra surf. Du kan spara din surfpott hur länge du vill men det går max att spara 50 GB surf i potten. Extra surf du köper utöver din vanliga surfmängd går tyvärr inte att spara. Den extra surfen kan bara användas en viss tid.

Rulla till toppen