Telia abonnemang pensionär och senior

Telia är en mycket populär mobiloperatör bland pensionärer. Det beror mycket på grund av att många pensionärer har en vana från tiden då de var Sveriges enda mobiloperatör. Många har varit trogna kunder sedan dess och inte haft en tanke på att byta. Letar du efter seniorrabatter? Här på denna sida visar vi alla mobilabonnemang för pensionärer med och utan seniorrabatt där du får samma täckning som hos Telia.

Alla abonnemang i Telias mobilnät för pensionärer med rabatter

Här har vi samlat alla mobiloperatörer med och utan seniorrabatter och andra erbjudanden som använder Telias nät. Du kan teckna ett mobilabonnemang för pensionärer och seniorer hos Fello från och med 55 års ålder. Du får precis samma täckning som med abonnemang hos Telia. Både Fello och Halebop är en del av Telia Sverige AB så det är inte konstigt att de använder samma nät.

OperatörerMobilabonnemangMer information
Fello
Fello 55+
Just nu dubbla mängden surf - så länge du behåller ditt abonnemang.
Gäller t.o.m. 2 juni 2024

3 GB 47,50 kr/mån (sedan 95 kr/mån)
28 GB 14 GB 77,50 kr/mån (sedan 155 kr/mån)
44 GB 22 GB 102,50 kr/mån (sedan 205 kr/mån)
70 GB 35 GB 132,50 kr/mån (sedan 265 kr/mån)
LÄS MER & BESTÄLL
Halebop
Halebop
3 GB 149 kr/mån
8 GB 239 kr/mån
30 GB 339 kr/mån
100 GB 399 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil
Telia
Telia
5 GB 269 kr/mån
15 GB 399 kr/mån
Obegränsad Från 469 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL

 
Hitta billigaste abonnemanget i alla nät
 

Annons

Bäst mobilabonnemang för pensionärer bland alla operatörer

Är du 55+ och letar efter ett nytt mobilabonnemang med pensionärsrabatt har vi samlat alla alternativ för seniorabonnemang hos andra mobiloperatörer. Där finns alla extra bra erbjudanden hos andra mobiloperatörer som du som pensionär eller senior kan dra nytta av.

Som pensionär kan du spara upp till 75% varje månad genom att byta till exempelvis Fello Senior eller Vimla Pensionär och få lika mycket surf. För att ge dig en överblick av seniorpriserna från andra operatörer finns här en lista över priser och erbjudanden för seniorabonnemang. Hitta bästa seniordeal genom att jämföra alla pensionärers mobilabonnemang direkt här hos oss!

Bäst och billigaste abonnemang på Telias nät

Som senior och pensionär får du 50% rabatt på mobilabonnemang de två första månaderna hos Fello. Rabatten gäller för dig som har fyllt 55. Fria samtal, sms och mms, det bästa mobilnätet, mobilabonnemang med 5G-fart och möjlighet att byta abonnemang. Om du bara har behov av upp till 35 GB surf är detta det bästa alternativet annars är det Halebop som är billigast med upp till 100 GB i surfmängd.

Det billigaste abonnemanget hos Telia är på 3 GB och kostar 229 kr/mån. Rätt så mycket pengar för en pensionär. Du får betydligt lägre pris med de mobiloperatörer vi listar här. Du får dessutom precis samma täckning eftersom mobiloperatörerna använder sig av Telias nät.

Fello är både bäst och billigast för pensionärer som vill använda Telias mobilnät. Du kan från 55 års ålder teckna ett seniorabonnemang hos Fello med samma täckning som hos Telia men med seniorrabatt till ett betydligt lägre pris än hos Telia.

Bäst mobilabonnemang senior Telia nät

Stora skillnad i pris för seniorabonnemang mellan Telia och andra operatörer

Telia är en stor och pålitlig mobiloperatör, men med nackdelen – det höga priset. Prismässigt är det mycket mer fördelaktigt att välja en lågprisoperatör än Telia.

Då lågprisoperatörerna använder sig av de stora mobiloperatörernas nät är täckningen precis lika bra. Fello är en av dessa lågprisoperatörer som använder sig just av Telias nät. Så är du en nöjd Teliakund sedan tidigare kan du med fördel byta till detta billigare alternativ.

Det går att spara ganska mycket pengar på att byta till en lågripsoperatör med seniorrabatt.

Om vi jämför på Telias mobilabonnemang är samtliga dyrare än motsvarande abonnemang från Fello. Båda mobiloperatörerna erbjuder fria samtal och sms – men den stora skillnaden är alltså priset. Fello har dessutom rabatt för seniorer, vilket Telia inte har.

Att byta från Telia till någon annan mobiloperatör med seniorrabatt kan alltså göra att du sparar hundratals kronor varje år samtidigt som du kan gå större surfmängder.

Spara pengar på att byta operatör

En pensionär kan med pensionärsrabatt spara mycket pengar varje månad genom att byta från Telia till exempelvis Vimla Pensionär eller Fello 55+.

Se själv skillnaden genom att jämföra alla mobilabonnemang pensionär direkt!

Vi gör en stor jämförelse av mobilabonnemang för pensionärer där du hittar information om pris, villkor och täckning. På så sätt får du all relevant information du behöver för att kunna fatta ett så bra beslut som möjligt. Flera av operatörerna erbjuder mobilabonnemang för pensionärer utan bindningstid och uppsägningstid. Därför är det lätt att testa abonnemanget själv, för att sedan byta om där var något som inte uppfyllde behoven. Du väljer själv om du vill köpa mobil med abonnemanget, och det finns ofta ett brett utbud av seniormobiler hos många operatörer.

Telia mobilabonnemang

Vi gör en fullständig jämförelse av mobilabonnemang för pensionärer där du hittar information om täckning, pris och villkor. Vi ger en rättvis bild med relevant information som krävs för att du som konsument enklare ska kunna fatta ett så bra beslut som möjligt.

Flera operatörer har slopat bindnings- och uppsägningstid vilket gör att du också själv enkelt kan testa abonnemang. Är du inte nöjd kan du därmed enkelt byta. Du väljer om du vill köpa mobiltelefon till abonnemanget och det finns ett bra, varierande utbud av seniormobiler.

Telia har många kunder som är nöjda med deras tjänster, även om de är i lite dyraste laget. Deras dotteroperatör Halebop har flera år i rad blivit utsedd till operatören med nöjdast privatkunder hos SKI.

Operatörens mobilabonnemang inkluderar obegränsade samtal och sms. Du kan också surfa och ringa inom EU till samma pris som hemma.

Telia senior abonnemang
Hitta bra och billiga abonnemang för senior.

Abonnemang med mobil

Behöver du också en ny mobiltelefon kan du med Telia kombinera det med ditt mobilabonnemang. Företaget kan ibland har extra bra fina rabatter och erbjudanden för alla som vill kunna kombinera köp av mobil med ett abonnemang. På så sätt sparar du som pensionär lite extra pengar. Det finns flera olika telefoner att välja mellan som Samsung Galaxy, Apple iPhone och Huawei.

Pensionärsabonnemang

Telia erbjuder tyvärr inte rabatterat mobilabonnemang för pensionärer, men vi har samlat alla pensionärsabonnemang där du kan få pensionärsrabatt. Med ett Telia abonnemang får pensionärer tillgång till snabb och stabil internetuppkoppling, samt möjlighet att använda sig av Telias mobilnät. Telia erbjuder inga speciella erbjudanden och rabatter för pensionärer. Alla kan ändå välja ett mobilabonnemang oavsett ålder och det kan finnas ett riktigt bra abonnemang för dig då Telia har många bra erbjudanden som kombinerar exempelvis TV-streamingtjänster som andra operatörer kanske inte erbjuder.

Om du är pensionär och letar efter ett abonnemang med bra täckning, är Telia ett utmärkt val. Välj mellan olika typer av abonnemang och hitta det som passar dig bäst. Telia abonnemang för pensionärer – välj det som passar just dig!

Pensionärsrabatter på seniorabonnemang

Seniorrabatt är något som du som är senior och har fyllt 55+ har tillgång till. Då kan du få tillgång till rabatterat pris hos flera operatörer. Detta gör att du som senior kan spara pengar som du kan välja att lägga på andra saker än din telefoni.

Även du som är pensionär kan glädja dig åt bra erbjudanden som ger dig pensionärsrabatt. Här listar vi seniorabonnemang för dig som är pensionär för dig som behöver skaffa ett mobilabonnemang.

Trots att Telia inte har pensionärsrabatt kan du hos Jämföra-Mobilabonnemang.se se alla erbjudanden för dig som är pensionär att titta närmare på när det gäller utbud som abonnemang av olika slag som exempelvis mobilabonnemang.

Frågor och svar

Har Telia seniorrabatt?

Telia har inga seniorrabatter men vi har samlat alla operatörers abonnemang för pensionärer med pensionärsrabatt i samma nät. Du får precis samma täckning som hos Telia. Vi har även en särskild webbsida som visar alla svenska pensionärsabonnemang med rabatter hos andra mobiloperatörer. På webbsidan finns alla extra bra erbjudanden du som pensionär eller senior 55+ kan dra nytta av.

Rulla till toppen