Se även: Telias vanliga mobilabonnemang oavsett ålder.

Telia abonnemang pensionär och senior

Telia billigaste abonnemang
Telia är en mycket populär mobiloperatör bland pensionärer. Det beror mycket på grund av att många pensionärer har en vana från tiden då Telia var Sveriges enda mobiloperatör. Många har varit trogna kunder sedan dess och inte haft en tanke på att byta. Letar du efter pensionärsrabatter? Här på denna sida visar vi alla mobilabonnemang för pensionärer med och utan seniorrabatt där du får samma täckning som hos Telia.

Alla seniorabonnemang och rabatter för pensionärer med Telias mobilnät

Här har vi samlat alla mobiloperatörer med och utan seniorrabatter som använder Telias nät. Bland operatörerna är det Fello som är billigast. Teckna ett mobilabonnemang för pensionärer och seniorer hos Fello från och med 55 års ålder. Du får precis samma täckning som med abonnemang hos Telia!

Visste du att både Fello och Halebop är en del av Telia AB? Därför är det ett tryggt val att även välja någon av dessa operatörer.

OperatörerMobilabonnemangMer information
populär
Fello
Fello 55+
3 GB 95 kr/mån 47,50 kr/mån i 4 mån eller 47,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB surf
10 GB 145 kr/mån 72,50 kr/mån i 4 mån eller 72,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB surf
18 GB 195 kr/mån 97,50 kr/mån i 4 mån eller 97,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB surf
32 GB 245 kr/mån122,50 kr/mån i 4 mån eller 122,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB surf
LÄS MER & BESTÄLL
Halebop
Halebop
6 GB 209 kr/mån Bind i 12 mån för 189 kr/mån
20 GB 319 kr/mån Bind i 12 mån, få dubbel surf!
50 GB 369 kr/mån Bind i 12 mån, få dubbel surf!
100 GB 429 kr/mån Bind i 12 mån, få dubbel surf!
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil
Telia
Telia
3 GB 229 kr/mån
15 GB 389 kr/mån
40 GB 489 kr/mån
Obegränsad 609 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL


 

Annons
Annons

Andra populära och spännande pensionärsrabatter

Damernas Värld + lyxig hudvård från Babor

Tidningsprenumerationer med premie

Prenumerera på olika tidningar som Damernas Värld, Vetenskapens Värld och flera andra tidningar och få en premie på köpet!

Tidningsprenumerationer

Nextory – Prova gratis i 14 dagar!

Kampanj – Hitta dina favoriter bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker. Ingen bindningstid.

Bookie

Njut av en god bok genom att prenumerera på Bookie från 149 kr per bok.

Bookie

HelloFresh – Spara upp till 965 kr på dina första matkassar!

Kampanj – Skräddarsy din veckomeny och få allt du behöver till din dörr. Använd kampanjkoden HELLOAFF965 för att ta del av erbjudandet.

Kitchentime – Upp till 50% rabatt!

Kampanj – Passa på och shoppa produkter som snabbt kommer bli nya favoriter i ditt kök och hem till riktigt bra priser! Upp till 50% rabatt på massvis med populära produkter till kök & servering under deras sommarrea.

Fler prisvärda rabatter

Vill du hitta ännu fler rabatter och prenumerationserbjudanden? Då har vi samlat allt det bästa här!

Spara pengar på att byta operatör

En pensionär kan med pensionärsrabatt spara mycket pengar varje månad genom att byta från Telia till exempelvis Vimla Pensionär, Hallon Senior eller Fello 55+.

Se själv skillnaden genom att jämföra alla mobilabonnemang pensionär direkt!

Alla pensionärsabonnemang

Bästa mobilabonnemang på Telias nät

Allra bäst abonnemang för pensionär på Telias mobilnät är definitivt Fello. Du kan från 55 års ålder teckna ett seniorabonnemang hos Fello med samma täckning som hos Telia men med seniorrabatt till ett betydligt lägre pris än hos Telia. Fello passar dig som behöver max 32 GB surf i månaden. Behöver du mer har även Halebop bra priser och upp till 60 GB.

Mobilabonnemang för pensionärer hos alla operatörer

Är du 55+ och letar efter ett nytt abonnemang med seniorrabatt har vi samlat alla alternativ för seniorabonnemang hos andra mobiloperatörer. Där finns alla extra bra erbjudanden hos andra mobiloperatörer som du som pensionär eller senior kan dra nytta av.

Telia mobilabonnemang pensionär

Vi gör en fullständig jämförelse av mobilabonnemang för pensionärer där du hittar information om täckning, pris och villkor. Vi ger en rättvis bild med relevant information som krävs för att du som konsument enklare ska kunna fatta ett så bra beslut som möjligt.

Flera operatörer har slopat bindnings- och uppsägningstid vilket gör att du också själv enkelt kan testa abonnemang. Är du inte nöjd kan du därmed enkelt byta. Du väljer om du vill köpa mobiltelefon till abonnemanget och det finns ett bra, varierande utbud av seniormobiler.

Telia har många kunder som är nöjda med deras tjänster, även om de är i lite dyraste laget. Deras dotteroperatör Halebop har flera år i rad blivit utsedd till operatören med nöjdast privatkunder hos SKI.

Rabatter till seniorer och pensionärer

Seniorrabatt är något som du som är senior och har fyllt 55+ har tillgång till. Då kan du få tillgång till rabatterat pris hos flera operatörer. Detta gör att du som senior kan spara pengar som du kan välja att lägga på andra saker än din telefoni.

Även du som är pensionär kan glädja dig åt bra erbjudanden som ger dig pensionärsrabatt. Här listar vi abonnemang för dig som är pensionär för dig som behöver skaffa ett mobilabonnemang.

Hos Jämföra-Mobilabonnemang.se finns erbjudanden för dig som är pensionär att titta närmare på när det gäller utbud som abonnemang av olika slag som exempelvis mobilabonnemang.

Frågor & svar

Har Telia seniorrabatt?

Nej, de har tyvärr inte det men vi har en särskild sida som visar alla billiga pensionärsabonnemang med seniorrabatt hos andra mobiloperatörer. På webbsidan finns alla extra bra erbjudanden du som pensionär eller senior 55+ kan dra nytta av.

Vem kan teckna ett mobilabonnemang för pensionärer?

För att teckna ett mobilabonnemang för pensionärer brukar de flesta mobiloperatörer ha en nedre åldersgräns på 55 år och vissa andra 65 år. Detta kontrolleras av operatörerna i samband med att du tecknar ett nytt abonnemang. På vår webbsida med seniorabonnemang ser du enkelt vilken ålder operatören kräver.

Vilka abonnemang har Telias nät?

Det finns några mobiloperatörer i Telias nät och det är Fello och Halebop. Du kan enkelt jämföra operatörernas erbjudanden och mobilabonnemang i Telias nät här. Jämför täckning, surfmängder och priser.


Annons

Annons

Annons