Tre

3 är en av de fyra stora operatörerna i Sverige. Tre erbjuder riktigt trevliga mobilabonnemang och mobilt bredband med olika surfmängder och hastigheter samt mobiltelefoner, surfplattor och smartklockor. Det är inte jättestort utbud, men hög kvalitet och rimliga priser.

Tre mobilabonnemang

Alla deras abonnemang ger fria samtal, sms och mms. Du har också möjlighet att välja mobilabonnemang med obegränsad surf till bra pris. Mobiloperatören har också särskilda abonnemang för familjen samt abonnemang och mobilt bredband för företag. Tre erbjuder inga särskilda rabatter och abonnemang för pensionärer men prismässigt ligger de bra i jämförelse med de större operatörerna.

Tre
Tre
Tres nät
5 GB 199 kr/mån
20 GB 299 kr/mån
Obegränsat 399 kr/mån

Bra erbjudanden på mobil + abonnemang
Utan bindningstid
Fria samtal och sms/mms
Familjeabonnemang
Streama musik utan påverkan på surf
Skicka surf till nära och kära med 3Skicka
Wifi-samtal
Surfa i höga hastigheter med 5G
Surfa i EU och EES som du gör hemma
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil

Utomlands

Både mobilabonnemang och två av Tres mobila bredband fungerar inom EU och EES. Dessutom erbjuder operatören tjänsten 3Världen till vissa abonnemang. Med tjänsten kan du surfa i ytterligare 50 länder världen över.

Täckningskarta och nät

Tidigare har täckningen i mobilnätet varit Tres svaghet. Men här har operatören gjort tydliga förbättringar och faktiskt gått om flera av sina största konkurrenter.

Tres nät för röstsamtal täcker hela 98,9% av Sveriges befolkning. Täckning kan dock variera och beror på plats och mobiltelefon. Bland annat kan täckningen fortfarande vara lite sämre på olika platser i norra Sverige och ute på landsbygden.

Kolla därför Tres täckningskarta noggrant innan du beställer mobilabonnemang eller mobilt bredband. Tre har två 3G-nät, varav ett delas med Telenor i bolaget 3GIS. Tre bygger även ut 4G där nätet är deras egna och de har även en licens på 5G och i deras 5G-nät kan du surfa i höga hastigheter.

Vilka operatörer använder Tres nät?

Du kan också få samma täckning med lågprisoperatören Chilimobil som använder Tres mobilnät.