Fello

Letar du efter prisvärda mobilabonnemang? Då har Fello bra priser för dig. Du får också det bästa mobilnätet med samma täckning som Telia. Bland alla operatörer i deras mobilnät är Fello absolut billigast!

Mobiloperatören har ett bra utbud av mobilabonnemang för dig som surfar lite eller ganska mycket. Om du använder ditt mobilabonnemang dagligen för att streama filmer och serier räcker oftast inte det största abonnemanget och då bör du välja andra alternativ.

Fello är den billigaste operatören i Telias nät som har bäst täckning i Sverige. Du får precis samma täckning men till ett lägre pris.

Trots att det är en relativt liten operatör har de mycket bra kundtjänst med många kontaktvägar. Det underlättar om du upplever några problem med mobilabonnemanget eller om du har några frågor.

Fello
Fello
Telias nät
3 GB 52,50 kr/mån i 5 mån (efter kampanjen 105 kr/mån)
8 GB 82,50 kr/mån i 5 mån (efter kampanjen 165 kr/mån)
16 GB 107,50 kr/mån i 5 mån (efter kampanjen 215 kr/mån)
24 GB 137,50 kr/mån i 5 mån (efter kampanjen 275 kr/mån)
LÄS MER & BESTÄLL

Fördelar

 • Telias mobilnät
 • Vanligast erbjudande: Välj halva priset i 4 månader eller välj 50 GB extra + halva priset i 2 månader
 • Ok med betalningsanmärkningar
 • Telefonsupport
 • Fria samtal och sms
 • Spara oanvänd surf upp till 25 GB
 • Ingen bindningstid
 • Behåll ditt mobilnummer

Nackdelar

 • Lite surf som standard
 • Som mest 24 GB surf. Behöver du mer surf? Se fler abonnemang
 • Kan endast köpas online

Priser, rabatter och erbjudanden på mobilabonnemang

Se och jämför Fellos alla mobilabonnemang och hitta det bästa för dig. Aktuella priser, rabatter och erbjudanden samlade på ett ställe. Spana in Fellos abonnemang.

Om du är student eller äldre än 55 år har Fello tagit fram några abonnemang som är extra prisvärda. Alla deras mobilabonnemang har fria samtal, sms och mms. Är du förälder kan du även beställa prisvärda abonnemang till ditt barn som är under 18 år.

Täckningskarta – Sveriges bästa mobilnät hos Telia

Eftersom Fello använder samma mobilnät som Telia använder kan de ge dig mycket stabil täckning och höga hastigheter. Du får såväl 2G, 3G och 4G med riktigt god täckning över i princip hela landet. Täckningens kvalitet beror på flera olika faktorer som fysiska och naturliga föremål som väggar och träd men även antalet anslutna personer samtidigt.

Om du tittar på Fellos täckningskarta kan du få en överblick av täckningskvaliteten i ditt område. Det ger ingen garanti men en indikation på vad de kan erbjuda där du bor.

Spara oanvänd surf

Har du ofta ojämn surfanvändning? En stor fördel är att din oanvända surf sparas i en surfpott som kan bli upp till 25 GB stor. Denna finns kvar så länge du väljer att vara kund hos Fello. Det innebär att om du längre fram vill börja använda surf har du då en stor pott som ligger och väntar.

Abonnemang utan bindningstid

Fello har varken bindningstid eller uppsägningstid. Du kan därför ändra hur mycket surf du vill betala för precis när du vill. Att teckna mobilabonnemang gör du enkelt på Fellos hemsida. Välj hur mycket surfmängd du vill ha och uppge dina uppgifter för att teckna abonnemanget. Sedan får du ett gratis simkort hemskickat till din brevlåda.

Behåll telefonnumret

Du kan välja att behålla ditt nuvarande mobilnummer helt utan extra kostnad. När du har fått ditt simkort sätter du det i mobilen och startar om mobilen för att börja använda det nya abonnemanget.

Mobilabonnemang med betalningsanmärkningar

Trots att du har betalningsanmärkningar går det bra att teckna ett mobilabonnemang hos Fello. Det utförs ingen kreditkoll om du betalar med kort.

Billigt ordinarie pris och erbjudande med rabatt

Du får 50% rabatt på priset de första fyra månaderna när du tecknar Fello abonnemang. Det blir ett utmärkt tillfälle att hinna testa abonnemanget för att se om du tycker om det innan du börjar betala ordinarie priset. När det går över till det ordinarie priset blir det ändå en låg månadskostnad. Operatören har några av de absolut lägsta priserna på svenska marknaden.

Vill du i stället för rabatt ha mer surf kan du välja 50 GB extra. Då är de två första månaderna på halva priset samtidigt som du får en kraftigt utökad surfmängd.

Kundtjänst

Den främsta fördelen med abonnemangen hos Fello är att du kan få personlig service precis när du vill. Har du frågor eller funderingar kan du kontakta Fello kundtjänst genom att ringa kundservice via telefon 0770-33 22 22. Du kan också kontakta Fello via e-post eller via chatten på hemsidan och Mina sidor.

Vill man komma i kontakt med kundsupporten finns det alltså många kontaktvägar och telefonsupporten håller öppet från måndag till fredag 09 – 17. Chatten är dock bara bemannad från måndag till fredag mellan klockan 10 – 17. Väljer du att skicka mail svarar Fello inom 24 timmar. Inne på Fellos hemsida finns det även ett hjälpcenter där du enkelt kan söka upp svar på många av de vanligaste frågorna.

Vilket mobilnät använder Fello?

Fello är en mobiloperatör i Telia Sonera-koncernen så när du tecknar ett mobilabonnemang hos dem får du tillgång till Telias mobilnät.

Säljer Fello mobiltelefoner?

Idag säljer Fello tyvärr inga mobiltelefoner via sin hemsida. Om du tecknar ett nytt mobilabonnemang hos Fello behöver du redan ha en mobil eller köpa en ny någon annanstans. Om du redan har en telefon rekommenderar vi att du kontrollerar att den inte är operatörslåst innan du tecknar ett Fello abonnemang.

Rulla till toppen