Mobilabonnemang i Telias nät

Vill du hitta ett billigt abonnemang i Telias nät? Du är inte ensam! Telia har klart den bästa täckningen i hela landet men tyvärr är det en mycket dyr mobiloperatör. Telias billigaste mobilabonnemang med 2 GB surf kostar så mycket som 219 kronor. Det finns flera mobiloperatörer i Telias nät och det är Fello och Halebop med bättre pris. Här är det Fello som har kraftigt mycket billigare abonnemang än Telia.

Billigaste mobiloperatörer i Telias mobilnät

Telia är en av fyra mobiloperatörer som äger sitt eget mobilnät. Vi har här samlat hela listan med de mobiloperatörer som delar nät med Telia så att du kan få samma täckning men till ett mycket lägre pris. Jämför mobilabonnemang i Telias mobilnät med fria samtal/sms och utan bindningstid. Välj det bästa och billigaste mobilabonnemanget för dig enligt aktuella priser och erbjudanden. Hitta bästa mobilabonnemanget i Telias nät här!

OperatörMobilabonnemang i Telias nätSurfmängdInfoPris/månMer information
populär
Fello
Fello abonnemang2 – 22 GBFria samtal och sms, ingen bindningstidFrån 47,50 kr/mån i 2 mån
95 kr/mån
LÄS MER >
HalebopHalebop abonnemang5 – 60 GBFria samtal och sms, ingen bindningstidFrån 189 kr/månLÄS MER >
TeliaTelia abonnemang2 – 30 GB, obegränsatFria samtal och sms, ingen bindningstidFrån 219 kr/månLÄS MER >

JÄMFÖR MOBILABONNEMANG I ANDRA NÄT >

Företagsabonnemang i Telias nät

OperatörFöretagsabonnemang i Telias nätSurfmängdInfoPris/månMer information
populär
Telness
Telness företagsabonnemang3 – 100 GBFria samtal och sms, ingen bindningstidFrån 229 kr/månLÄS MER >
TeliaTelia jobbmobil abonnemang15 – 40 GB, obegränsatFria samtal och sms, ingen bindningstidFrån 479 kr/månLÄS MER >

Billigaste mobilabonnemang i Telias nät 2021

Billigt mobilabonnemang i Telias nät
Bland de olika mobiloperatörerna i Telias nät är det Fello som är helt klart billigast. Om du bara har behov av upp till 22 GB surf är detta det bästa alternativet annars är det Halebop som är billigast med upp till 60 GB surfpott.

Telias nät har bäst täckning i Sverige

Telia ägs delvis av svenska staten och är en av Sveriges äldsta mobiloperatörer och har därför ett väl utbyggt mobilnät eftersom de har haft så mycket längre tid på sig att bygga nät. Men varför väljer då inte alla Telias nät? Bara för att Telia har bäst täckning över hela landet är de inte allra bäst överallt och det kan vara andra nät som har bättre täckning på vissa ställen. I stora städer är det egentligen ingen större skillnad mellan de olika mobiloperatörerna.

Bra täckning i kombination med hög bemannad kundtjänst och stora omkostnader innebär också att Telia är en av de dyrare mobiloperatörerna i Sverige. Telia äger sitt eget mobilnät men det finns även virtuella operatörer som hyr in sig på deras nät. Detta ger dig möjlighet att teckna billiga mobilabonnemang med bra täckning i Telias mobilnät men hos en lågprisoperatör som minimerat sina omkostnader. Ofta brukar det exempelvis handla om en begränsad kundsupport vilket passar bra för personer som sällan behöver hjälp.

Det går alltid att testa sig fram och skulle du råka välja en operatör som inte har tillräckligt bra täckning så är i stort sett alla mobilabonnemang utan bindningstid och max 1 månads uppsägningstid.

Mobiloperatörer som delar nät med Telia

Mobiloperatörer som delar nät med Telia

Topplista med mobiloperatörer som är bäst med Telias täckning

  1. Fello
  2. Halebop
  3. Telia

Telia

Förutom mobilabonnemang erbjuder Telia mobilt bredband, IP-tv, streamingtjänster och fast telefoni. För kunder som väljer flera tjänster hos Telia finns möjlighet att få mängdrabatt. Att ha mobilabonnemang hos Telia ger dig möjlighet att spara oanvänd surfmängd och det går även att dela på samma surfpott inom familjen med ett rabatterat pris.

Telia abonnemang

Det finns fyra abonnemang med fria samtal och sms att teckna hos Telia. På tjänsterna kan du spara oanvänd surf och dessutom surfa fritt på sociala medier. Andra typer av abonnemang som går att teckna hos Telia är bland annat familjeabonnemang. Då kan du samla personer inom din familj, vänner eller grannar och kan på så sätt dela på surfmängden. För personer som är under 28 år erbjuder operatören en ungdomsrabatt.

Om du har behov av fler tjänster inom telekom kan det vara en fördel att välja Telia som har ett mycket brett sortiment. Genom att samla mobilabonnemang och bredband hos Telia har du möjlighet att få välja ett snabbare bredband, få tillgång till ett mobilt bredband med viss surfmängd eller få mer surf på mobilabonnemanget.

TeliaTelia2 GBFria samtal och sms, ingen bindningstid219 kr/månLÄS MER >
TeliaTelia12 GBFria samtal och sms, ingen bindningstid369 kr/månLÄS MER >
TeliaTelia30 GBFria samtal och sms, ingen bindningstid469 kr/månLÄS MER >
TeliaTeliaObegränsadFria samtal och sms, ingen bindningstid589 kr/månLÄS MER >

Fello

Fello är en lågprisoperatör och ägs av Telia som köpte företaget 2019. Därför är det också naturligt att Fello använder Telias mobilnät. Operatören erbjuder endast mobiltelefoni och är en av många anledningar till att de kan hålla låga priser. Oanvänd surf går att spara och kundkontakt sker via mail och chatt samt via telefon men vid begränsade öppettider. Ett extra plus är att du som kund kan välja att bli uppringd i stället för att sitta i telefonkö.

Fello abonnemang

FelloFello2 GB + 50 GB extraFria samtal och sms, ingen bindningstid
Telias nät
47,50 kr/mån i 2 mån
95 kr/mån
LÄS MER >
FelloFello7 GB + 50 GB extraFria samtal och sms, ingen bindningstid
Telias nät
72,50 kr/mån i 2 mån
145 kr/mån
LÄS MER >
FelloFello14 GB + 50 GB extraFria samtal och sms, ingen bindningstid
Telias nät
97,50 kr/mån i 2 mån
195 kr/mån
LÄS MER >
FelloFello22 GB + 50 GB extraFria samtal och sms, ingen bindningstid
Telias nät
122,50 kr/mån i 2 mån
245 kr/mån
LÄS MER >

Halebop

En lågprisoperatör som ägs av Telia och använder sig av deras nät är Halebop. Operatören erbjuder förutom mobilabonnemang även mobilt bredband. Genom att teckna ett mobilabonnemang hos Halebop eller att förlänga ett abonnemang innebär också att det går att köpa en begagnad mobiltelefon för ett kraftigt reducerat pris. Du kan också genom att byta in din gamla telefon få rabatt. Surf som inte används går att spara och all kundkontakt hanteras via mail och chatt.

Halebop abonnemang

HalebopHalebop5 GBFria samtal och sms, ingen bindningstid
Telias nät
189 kr/månLÄS MER >
HalebopHalebop15 GBFria samtal och sms, ingen bindningstid
Telias nät
289 kr/månLÄS MER >
HalebopHalebop30 GBFria samtal och sms, ingen bindningstid
Telias nät
339 kr/månLÄS MER >
HalebopHalebop60 GBFria samtal och sms, ingen bindningstid
Telias nät
399 kr/månLÄS MER >

Telness

Telness är en renodlad mobiloperatör som riktar sig till företagskunder. Alla abonnemang saknar bindningstid och har fria samtal, sms och mms. Det går inte att köpa mobiltelefon hos Telness utan de erbjuder bara mobilabonnemang.

Vilka billiga mobilabonnemang i Telias nät är bäst?

Om du letar efter ett billigt mobilabonnemang i Telias nät är de två bästa valen Fello och Halebop. Fello har bäst priser och Halebop näst bäst priser men du får möjlighet till lite mer surf om du har det behovet.