Billiga mobilabonnemang i Telias nät

Telia billigaste abonnemang och billiga mobilabonnemang i Telias nät
Vill du hitta ett billigt mobilabonnemang i Telias nät? Du är inte ensam! Telia har klart den bästa täckningen i hela landet men är tyvärr en mycket dyr operatör. Telias billigaste mobilabonnemang med 2 GB surf kostar så mycket som 219 kronor.

Det finns flera mobiloperatörer i Telias nät och det är Fello och Halebop med bättre pris. Här är det Fello som har kraftigt mycket billigare abonnemang än Telia.

Vi hjälper dig att hitta bästa mobilabonnemang och billigast operatör i Telias mobilnät!

Topplista med billigast mobilabonnemangen i Telias nät just nu

Vilka mobilabonnemang i Telias nät är billigast just nu? Den billigaste operatören i Telias nät är Fello som toppar vår topplista. Fello har billiga abonnemang med bra villkor. I vår topplista hittar vi i september 2021 följande mobilabonnemang i Telias nät som är billigast:

populär
Fello - billigaste mobilabonnemang i Telias nät
Fello2 GBVälj erbjudande 1 eller 2.
1. 2 mån halva priset + 50 GB extra surf
2. 4 mån halva priset
47,50 kr/mån i 2 mån
95 kr/mån
LÄS MER >
FelloFello7 GBVälj erbjudande 1 eller 2.
1. 2 mån halva priset + 50 GB extra surf
2. 4 mån halva priset
72,50 kr/mån i 2 mån
145 kr/mån
LÄS MER >
HalebopHalebop5 GBExtra billiga utlandssamtal, med Locall189 kr/månLÄS MER >
FelloFello14 GBVälj erbjudande 1 eller 2.
1. 2 mån halva priset + 50 GB extra surf
2. 4 mån halva priset
97,50 kr/mån i 2 mån
195 kr/mån
LÄS MER >
billigaste Telia mobilabonnemangTelia2 GBSamla mobil och bredband och få en förmån219 kr/månLÄS MER >
FelloFello22 GBVälj erbjudande 1 eller 2.
1. 2 mån halva priset + 50 GB extra surf
2. 4 mån halva priset
122,50 kr/mån i 2 mån
245 kr/mån
LÄS MER >
HalebopHalebop15 GBExtra billiga utlandssamtal, med Locall289 kr/månLÄS MER >
HalebopHalebop30 GBExtra billiga utlandssamtal, med LocallHöstdeal t.o.m. 31 okt
99 kr/mån i 3 mån med bindningstid 12 mån
339 kr/mån
LÄS MER >
TeliaTelia12 GBSamla mobil och bredband och få en förmån369 kr/månLÄS MER >
HalebopHalebop60 GBExtra billiga utlandssamtal, med LocallHöstdeal t.o.m. 31 okt
99 kr/mån i 3 mån med bindningstid 12 mån
399 kr/mån
LÄS MER >
TeliaTelia30 GBSamla mobil och bredband och få en förmån469 kr/månLÄS MER >
TeliaTeliaObegränsadSamla mobil och bredband och få en förmån609 kr/månLÄS MER >

Se även:
Mobiloperatörer i andra nät

Billigaste Telia mobilabonnemang

Det billigaste Telia mobilabonnemanget är på 2 GB och kostar 219 kr/mån. Rätt så saftigt och du får betydligt lägre pris med Fellos abonnemang på 2 GB som kostar 47,50 kr/mån de två första månaderna och därefter 95 kr/mån. Du får dessutom precis samma täckning som hos Telia eftersom Fello använder sig av Telias nät.

Mobilabonnemang från Telia

.
Med abonnemang från Telia ingår alltid fria samtal och sms och du väljer bara surfmängd. Du bestämmer själv om du vill ha någon bindningstid eller inte och du kan alltid uppgradera till en högre surfmängd oavsett bindningstid. Om du väljer ett mobilabonnemang utan bindningstid kan du när du bill byta mobilabonnemang till ett annat Telia-abonnemang eller till en annan mobiloperatör. Tänk på att det dock alltid är en månads uppsägningstid.

Se aktuella erbjudanden 2021 i vår tabell över alla mobiloperatörer i Telias nät. Hitta bra erbjudanden på Telias mobilabonnemang, bredband och kontantkort och jämför priser. För mobilabonnemangen och de mobila bredbanden är det främst surfnivåerna som skiljer sig åt. För det fasta bredband handlar det i stället om skillnader i hastighet.

Billigaste mobilabonnemang i Telias nät 2021

Billigt mobilabonnemang i Telias nät
Bland de olika mobiloperatörerna i Telias nät är det Fello som är helt klart billigast. Om du bara har behov av upp till 22 GB surf är detta det bästa alternativet annars är det Halebop som är billigast med upp till 60 GB surfpott.

Telias nät har bäst täckning i Sverige

Telia är en av Sveriges äldsta mobiloperatörer och har därför ett väl utbyggt mobilnät eftersom de har haft så mycket längre tid på sig att bygga nät. Men varför väljer då inte alla Telias nät? Bara för att Telia har bäst täckning över hela landet är de inte allra bäst överallt och det kan vara andra nät som har bättre täckning på vissa ställen. I stora städer är det egentligen ingen större skillnad mellan de olika mobiloperatörerna.

Bra täckning i kombination med hög bemannad kundtjänst och stora omkostnader innebär också att Telia är en av de dyrare mobiloperatörerna i Sverige. Telia äger sitt eget mobilnät men det finns även virtuella operatörer som hyr in sig på deras nät. Detta ger dig möjlighet att teckna billiga mobilabonnemang med bra täckning i Telias mobilnät men hos en lågprisoperatör som minimerat sina omkostnader. Ofta brukar det exempelvis handla om en begränsad kundsupport vilket passar bra för personer som sällan behöver hjälp.

Det går alltid att testa sig fram och skulle du råka välja en operatör som inte har tillräckligt bra täckning så är i stort sett alla mobilabonnemang utan bindningstid och max 1 månads uppsägningstid.

Mobiloperatörer som delar nät med Telia

Mobiloperatörer som delar nät med Telia

Topplista med mobiloperatörer som är bäst med Telias täckning

  1. Fello
  2. Halebop
  3. Telia

Telia

Förutom mobilabonnemang erbjuder Telia mobilt bredband, IP-tv, streamingtjänster och fast telefoni. För kunder som väljer flera tjänster hos Telia finns möjlighet att få mängdrabatt. Att ha mobilabonnemang hos Telia ger dig möjlighet att spara oanvänd surfmängd och det går även att dela på samma surfpott inom familjen med ett rabatterat pris.

Telias mobilabonnemang

Det finns fyra abonnemang med fria samtal och sms att teckna hos Telia. Med Telias mobilabonnemang kan du spara oanvänd surf och dessutom surfa fritt på sociala medier. Andra typer av abonnemang som går att teckna hos Telia är bland annat familjeabonnemang. Då kan du samla personer inom din familj, vänner eller grannar och kan på så sätt dela på surfmängden. För personer som är under 28 år erbjuder operatören en ungdomsrabatt.

Surfa fritt på sociala medier

Med Telia surfar du fritt på de största och mest populära sociala medierna som Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Twitte, Kik, Pinterest, Viber, LINE, Welcome App och Snapchat utan att din surfmängd påverkas och det gäller i hela EU/EES. Med Fri surf Social surfar du på Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Twitter, Kik, Pinterest, Viber, LINE, Welcome App och Snapchat

Samla mobilabonnemang och bredband hos Telia och få förmåner

Om du har behov av fler tjänster inom telekom kan det vara en fördel att välja Telia som har ett mycket brett sortiment. Genom att samla mobilabonnemang och bredband hos Telia har du möjlighet att få välja ett snabbare bredband, få tillgång till ett mobilt bredband med viss surfmängd eller få mer surf på mobilabonnemanget. Här hittar du alla abonnemang från Telia.

Fello – En billig operatör i Telias nät

Fello är en billig lågprisoperatör i Telias mobilnät och ägs av Telia som köpte företaget 2019. Därför är det också naturligt att Fello använder Telias mobilnät. Operatören erbjuder endast mobiltelefoni och är en av många anledningar till att de kan hålla låga priser. Oanvänd surf går att spara och kundkontakt sker via mail och chatt samt via telefon men vid begränsade öppettider. Ett extra plus är att du som kund kan välja att bli uppringd i stället för att sitta i telefonkö.

Halebop – En lågprisoperatör i Telias nät

En annan lågprisoperatör i Telias nät är Halebop som också ägs av Telia. Operatören erbjuder förutom mobilabonnemang även mobilt bredband. Genom att teckna ett mobilabonnemang hos Halebop eller att förlänga ett abonnemang innebär också att det går att köpa en begagnad mobiltelefon för ett kraftigt reducerat pris. Du kan också genom att byta in din gamla telefon få rabatt. Surf som inte används går att spara och all kundkontakt hanteras via mail och chatt.

Telness – Företagsabonnemang i Telias nät

Telness är en renodlad mobiloperatör som riktar sig till företagskunder. Alla abonnemang saknar bindningstid och har fria samtal, sms och mms. Det går inte att köpa mobiltelefon hos Telness utan de erbjuder bara mobilabonnemang och mobilväxel. Se andra företagsabonnemang.

Vilka billiga mobilabonnemang i Telias nät är bäst?

Om du letar efter ett billigt mobilabonnemang i Telias nät är de två bästa valen Fello och Halebop. Fello har bäst priser och Halebop näst bäst priser men du får möjlighet till lite mer surf om du har det behovet.

Mobilabonnemang med Telias täckning

Operatörerna i Telias nät är Fello, Halebop och Telness. Telia är en av fyra mobiloperatörer som äger sitt eget mobilnät. De tre andra stora operatörerna som äger egna nät är Tele2, Tre och Telenor. Se vilka operatörer som delar nät med vem. Övriga operatörer som inte har egna nät kallas virtuella operatörer och de hyr i stället in sig på någon av de stora fyra mobilnäten. Du kan på så sätt spara en hel del pengar genom att byta till en lågprisoperatör inom samma mobilnät utan att förlora täckning

Vi har här samlat hela listan med de mobiloperatörer som delar nät med Telia så att du kan få samma täckning men till ett mycket lägre pris. Jämför mobilabonnemang i Telias mobilnät med fria samtal/sms och utan bindningstid. Välj det bästa och billigaste mobilabonnemanget för dig enligt aktuella priser och erbjudanden. Hitta bästa mobilabonnemanget i Telias nät här!

OperatörerMobilabonnemang i Telias nätSurfmängdInfoPris/månMer information
populär
Fello
Fello abonnemang2 - 22 GBFria samtal och sms, ingen bindningstidFrån 47,50 kr/mån i 2 mån
95 kr/mån
LÄS MER >
HalebopHalebop abonnemang5 - 60 GBFria samtal och sms, ingen bindningstidFrån 189 kr/månLÄS MER >
TeliaTelia abonnemang2 - 30 GB, obegränsatFria samtal och sms, ingen bindningstidFrån 219 kr/månLÄS MER >
populär
Telness
Telness företagsabonnemang3 - 100 GBFria samtal och sms, ingen bindningstidFrån 229 kr/månLÄS MER >
TeliaTelia jobbmobil abonnemang15 - 40 GB, obegränsatFria samtal och sms, ingen bindningstidFrån 479 kr/månLÄS MER >

Se även:
Fler företagsabonnemang


Mobiltelefoner i Telias nät

Köp mobiltelefon med abonnemang i Telias mobilnät.

Apple iPhone 12

Apple iPhone 12 64 GB och 256 GB med mobilabonnemang i Telias nät

Samsung Galaxy Z Flip3

Samsung Galaxy Z Flip3 128 GB med mobilabonnemang i Telias nät


Vanliga frågor och svar om mobilabonnemang i Telias nät

Vad kostar ett mobilabonnemang hos Telia?

Telias billigaste mobilabonnemang med 2 GB surf kostar så mycket som 219 kronor. På vår webbsida presenterar vi billigare alternativ med vår jämförelsetjänst!

Vilka operatörer använder Telias nät?

Det finns några få mobiloperatörer i Telias nät och det är Fello och Halebop med bättre pris. Fello har kraftigt mycket billigare abonnemang än Telia. Du kan enkelt jämföra operatörernas abonnemang i Telias nät och även se mobilabonnemang i andra nät. Jämför täckning, surfmängder och priser.

Vilket abonnemang är billigast?

Fello är klart billigast abonnemang om du bara behöver upp till 22 GB i surfmängder. Annars är Halebop billigast där du kan få upp till 60 GB surf.