Billigt mobilabonnemang i Telias nät, se alla operatörerna

Telia billigaste abonnemang och billiga mobilabonnemang i Telias nät
Vill du hitta ett billigt mobilabonnemang i Telias nät? Du är inte ensam! Telia har klart den bästa täckningen i hela landet men är tyvärr en mycket dyr operatör.

Telias billigaste mobilabonnemang med 2 GB surf kostar så mycket som 219 kronor. Vi hjälper dig att hitta bästa mobilabonnemang och billigast operatör bland alla operatörer i Telias mobilnät!

Topplista med billigast mobilabonnemangen i Telias nät just nu

I vår topplista hittar vi i mars 2023 följande mobilabonnemang i Telias nät som är billigast:

OperatörerMobilabonnemangMer information
populär
Fello
Fello
2 GB 95 kr/mån 47,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB extra surf eller 47,50 kr/mån i 4 mån
7 GB 145 kr/mån 72,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB extra surf eller 72,50 kr/mån i 4 mån
14 GB 195 kr/mån 97,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB extra surf eller 97,50 kr/mån i 4 mån
22 GB 245 kr/mån 122,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB extra surf eller 122,50 kr/mån i 4 mån

Surfen ingår inom EU/ESS
Möjlighet att ringa telefonsupport
Ingen bindningstid eller uppsägningstid
LÄS MER & BESTÄLL
Halebop
Halebop
2 GB 129 kr/mån 109 kr/mån i 12 månader med bindningstid
6 GB 209 kr/mån 189 kr/mån i 12 månader med bindningstid
20 GB 40 GB 319 kr/mån i 12 månader med bindningstid - 5G ingår
50 GB 100 GB 369 kr/mån i 12 månader med bindningstid - 5G ingår
100 GB 200 GB 429 kr/mån i 12 månader med bindningstid - 5G ingår

Telias stabila nät
Oanvänd surf sparas
Chattsupport 24/7
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil
Telia
Telia
3 GB 229 kr/mån
15 GB 389 kr/mån
40 GB 489 kr/mån
Obegränsad 609 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL

Hitta billigaste abonnemanget i alla nät

Billigaste Telia mobilabonnemang

Det billigaste Telia mobilabonnemanget är på 3 GB och kostar 229 kr/mån. Rätt så saftigt och du får betydligt lägre pris med Fellos abonnemang på 2 GB som kostar 47,50 kr/mån de två första månaderna och därefter 95 kr/mån. Du får dessutom precis samma täckning som hos Telia eftersom Fello använder sig av Telias nät.

Mobilabonnemang från Telia

.
Med abonnemang från Telia ingår alltid fria samtal och sms och du väljer bara surfmängd. Du bestämmer själv om du vill ha någon bindningstid eller inte och du kan alltid uppgradera till en högre surfmängd oavsett bindningstid. Om du väljer ett mobilabonnemang utan bindningstid kan du när du bill byta mobilabonnemang till ett annat Telia-abonnemang eller till en annan mobiloperatör. Tänk på att det dock alltid är en månads uppsägningstid.

Se aktuella erbjudanden 2022 i vår tabell över alla mobiloperatörer i Telias nät. Hitta bra erbjudanden på Telias mobilabonnemang, bredband och kontantkort och jämför priser. För mobilabonnemangen och de mobila bredbanden är det främst surfnivåerna som skiljer sig åt. För det fasta bredband handlar det i stället om skillnader i hastighet.

Billigaste mobilabonnemang i Telias nät 2022

Billigt mobilabonnemang i Telias nät
Vilka mobilabonnemang i Telias nät är billigast just nu? Den helt klart billigaste operatören i Telias nät är Fello som toppar vår topplista. Fello tillhör lågprisskiktet med billiga abonnemang och bra villkor. Om du bara har behov av upp till 22 GB surf är detta det bästa alternativet annars är det Halebop som är billigast med upp till 100 GB surfpott.

De allra billigaste mobilabonnemangen oavsett mobilnät är Fello, Hallon och Vimla.

Telias nät har bäst täckning i Sverige enligt flera tester

Det framgår av flera tester att Telia har bäst täckning med sitt mobilnät.

Det internationella företaget P3 Connect Mobile Benchmark gör varje år omfattande tester och mätningar av näten i flera länder. I dessa tester för Sveriges del nästan toppar Telia resultaten och blir utnämnd till att ha Sveriges bästa mobilnät. Telia har tagit första plats flera år i rad. Även om de andra operatörerna förbättrar sina nät fortsätter Telia att ligga i framkant. P3 Connect Mobile Benchmark genomför tester på signalstyrka, samtalstid utan avbrott, ljudkvalitet, hur snabbt det går att ladda ner och upp filer och flera andra mätvärden.

Telia är en av Sveriges äldsta mobiloperatörer och har därför ett väl utbyggt mobilnät eftersom de har haft så mycket längre tid på sig att bygga nät. Men varför väljer då inte alla Telias nät? Bara för att Telia har bäst täckning över hela landet är de inte allra bäst överallt och det kan vara andra nät som har bättre täckning på vissa ställen. I stora städer är det egentligen ingen större skillnad mellan de olika mobiloperatörerna.

Bra täckning i kombination med hög bemannad kundtjänst och stora omkostnader innebär också att Telia är en av de dyrare mobiloperatörerna i Sverige. Telia äger sitt eget mobilnät men det finns även virtuella operatörer som hyr in sig på deras nät.

Detta ger dig möjlighet att teckna billiga mobilabonnemang med bra täckning i Telias mobilnät men hos en lågprisoperatör som minimerat sina omkostnader. Ofta brukar det exempelvis handla om en begränsad kundsupport vilket passar bra för personer som sällan behöver hjälp.

Det går alltid att testa sig fram och skulle du råka välja en operatör som inte har tillräckligt bra täckning så är i stort sett alla mobilabonnemang utan bindningstid och max 1 månads uppsägningstid.

Mobiloperatörer som delar nät med Telia

Mobiloperatörer som delar nät med Telia

Topplista med mobiloperatörer som är bäst med Telias täckning

  1. Fello
  2. Halebop
  3. Telia

Telia

Förutom mobilabonnemang erbjuder Telia mobilt bredband, IP-tv, streamingtjänster och fast telefoni.

För kunder som väljer flera tjänster hos Telia finns möjlighet att få mängdrabatt. Att ha mobilabonnemang hos Telia ger dig möjlighet att spara oanvänd surfmängd och det går även att dela på samma surfpott inom familjen med ett rabatterat pris.

Telias mobilabonnemang

Det finns fyra abonnemang med fria samtal och sms att teckna hos Telia. Med Telias mobilabonnemang kan du spara oanvänd surf och dessutom surfa fritt på sociala medier.

Andra typer av abonnemang som går att teckna hos Telia är bland annat familjeabonnemang. Då kan du samla personer inom din familj, vänner eller grannar och kan på så sätt dela på surfmängden. För personer som är under 28 år erbjuder operatören en ungdomsrabatt.

Surfa fritt på sociala medier

Med Telia surfar du fritt på de största och mest populära sociala medierna som Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Twitter, Kik, Pinterest, Viber, LINE, Welcome App och Snapchat utan att din surfmängd påverkas och det gäller i hela EU/EES.

Samla mobilabonnemang och bredband hos Telia och få förmåner

Om du har behov av fler tjänster inom telekom kan det vara en fördel att välja Telia som har ett mycket brett sortiment.

Genom att samla mobilabonnemang och bredband hos Telia har du möjlighet att få välja ett snabbare bredband, få tillgång till ett mobilt bredband med viss surfmängd eller få mer surf på mobilabonnemanget.

Fello – En billig operatör i Telias nät

Fello är en billig lågprisoperatör i Telias mobilnät och ägs av Telia som köpte företaget 2019. Därför är det också naturligt att Fello använder Telias mobilnät.

Operatören erbjuder endast mobiltelefoni och är en av många anledningar till att de kan hålla låga priser.

Oanvänd surf går att spara och kundkontakt sker via mail och chatt samt via telefon men vid begränsade öppettider. Ett extra plus är att du som kund kan välja att bli uppringd i stället för att sitta i telefonkö.

Halebop – En lågprisoperatör i Telias nät

En annan lågprisoperatör i Telias nät är Halebop som också ägs av Telia. Operatören erbjuder förutom mobilabonnemang även mobilt bredband.

Genom att teckna ett mobilabonnemang hos Halebop eller att förlänga ett abonnemang innebär också att det går att köpa en begagnad mobiltelefon för ett kraftigt reducerat pris. Du kan också genom att byta in din gamla telefon få rabatt.

Surf som inte används går att spara och all kundkontakt hanteras via mail och chatt.

Telness – Företagsabonnemang i Telias nät

Telness är en renodlad mobiloperatör som riktar sig till företagskunder. Alla abonnemang saknar bindningstid och har fria samtal, sms och mms.

Det går inte att köpa mobiltelefon hos Telness utan de erbjuder bara mobilabonnemang och mobilväxel. Se andra företagsabonnemang.

Vilka billiga mobilabonnemang i Telias nät är bäst?

Om du letar efter ett billigt mobilabonnemang i Telias nät är de två bästa valen Fello och Halebop. Fello har bäst priser och Halebop näst bäst priser men du får möjlighet till lite mer surf om du har det behovet.

Mobilabonnemang med samma täckning i Telias nät

Operatörer på Telias nät är Fello, Halebop och Telness. Telia är en av fyra mobiloperatörer som äger sitt eget mobilnät. De tre andra stora operatörerna som äger egna nät är Tele2, Tre och Telenor. Se vilka operatörer som delar nät med vem.

Övriga operatörer som inte har egna nät kallas virtuella operatörer och de hyr i stället in sig på någon av de stora fyra mobilnäten för telefoni och mobilt bredband. Du kan på så sätt spara en hel del pengar genom att byta till en lågprisoperatör inom samma mobilnät utan att förlora täckning. Vet du inte om Telia är den bästa operatören för dig kan du jämföra alla mobilabonnemang för att hitta rätt för just dig.

Vi har här samlat hela listan med de mobiloperatörer som delar nät med Telia så att du kan få samma täckning men till ett mycket lägre pris. Jämför mobilabonnemang i Telias mobilnät med fria samtal/sms och utan bindningstid. Välj det bästa och billigaste mobilabonnemanget för dig enligt aktuella priser och erbjudanden. Hitta bästa mobilabonnemanget i Telias nät här!

OperatörerMobilabonnemang i Telias nätMer information
populär
Fello
Fello
2 GB 95 kr/mån 47,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB extra surf eller 47,50 kr/mån i 4 mån
7 GB 145 kr/mån 72,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB extra surf eller 72,50 kr/mån i 4 mån
14 GB 195 kr/mån 97,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB extra surf eller 97,50 kr/mån i 4 mån
22 GB 245 kr/mån 122,50 kr/mån i 2 mån + 50 GB extra surf eller 122,50 kr/mån i 4 mån

Surfen ingår inom EU/ESS
Möjlighet att ringa telefonsupport
Ingen bindningstid eller uppsägningstid
LÄS MER & BESTÄLL
Halebop
Halebop
2 GB 129 kr/mån 109 kr/mån i 12 månader med bindningstid
6 GB 209 kr/mån 189 kr/mån i 12 månader med bindningstid
20 GB 40 GB 319 kr/mån i 12 månader med bindningstid - 5G ingår
50 GB 100 GB 369 kr/mån i 12 månader med bindningstid - 5G ingår
100 GB 200 GB 429 kr/mån i 12 månader med bindningstid - 5G ingår

Telias stabila nät
Oanvänd surf sparas
Chattsupport 24/7
LÄS MER & BESTÄLL
Abonnemang med mobil
Telia
Telia
5G ingår
Familjeabonnemang
Sveriges bästa täckning

3 GB 229 kr/mån
15 GB 389 kr/mån
40 GB 489 kr/mån
Obegränsad 609 kr/mån
LÄS MER & BESTÄLL

Se även:
Fler företagsabonnemang


Telia satsar ännu mer på Sveriges bästa mobilnät

Trots det redan bästa mobilnätet satsar Telia ännu mer på att investera i ett ännu bättre mobilnät. Satsningen görs tillsammans med Ericsson och under fem år ersätts gammal utrustning med modern och energisnål teknik. Det blir en fördubbling av kapaciteten i 4G-nätet samtidigt som 5G-nätet fortsätter att byggas ut och rullas ut.

Det byggs även helt nya mobilmaster, framförallt i landets skogstäta län. Det innebär en bättre kundupplevelse med snabbare och bättre bredbandsuppkoppling på ännu fler platser. När arbetet beräknas bli klart 2025 kommer 5G-nätet att täcka mer än 90% av Sveriges yta och 99% av befolkning, precis som 4G-nätet idag.


Vanliga frågor och svar om mobilabonnemang i Telias nät

Vad kostar ett mobilabonnemang hos Telia?

Telias billigaste mobilabonnemang med 2 GB surf kostar så mycket som 219 kronor. På vår webbsida presenterar vi billigare alternativ med vår jämförelsetjänst!

Vilka använder Telias nät?

De mobiloperatörer som använder Telias nät och erbjuder mobilabonnemang till konsumenter är Fello och Halebop och de har bättre pris. Fello har kraftigt mycket billigare abonnemang än Telia. Du kan enkelt jämföra operatörernas abonnemang i Telias nät på vår sida.

Vilket mobilabonnemang är billigast i Telias nät?

Fello är klart billigast abonnemang enligt vår topplista, om du bara behöver upp till 22 GB i surfmängd. Annars är Halebop billigast där du kan få upp till 100 GB surf.

Har Telias nät bra täckning?

Ja, Telia har bäst täckning med sitt mobilnät över Sverige, även i norr och på landsbygd. Spana in vår lista med operatörer som använder Telias nät!

Finns 5G hos alla operatörer i Telias nät?

Ja, du kan få tillgång till 5G genom Telias nät med både Fello, Halebop och Telness. Telia bygger ut sitt 5G-nät och finns redan idag tillgängligt i många städer. Telia räknar med att deras 5G-nät kommer att nå 90% av alla som bor i Sverige till år 2023.


Annonser